Kuvaus

Upeat Art-merkkiset mustat nahkavuoritetut korkokengät, joissa jalkapöydän päällä napilla kiinnitettävä remmi. Alla kuminauha, joten menee rintavammallekin jalalle. Kengän suuta ja remmin reunaa kiertää ruudullinen teree, myös edessä koristeteree. Rantia ympäröi valkoinen tikkaus. Päkiän alla platformpohja. Kannan ja päkiän alla pitävä kumipohja. Koko 40.  Sisäpituus n.26,5cm. Päkiä ulkopuolelta mitattuna 9,5cm.Kannan korkeus 6,5cm. Kannan leveys n.4,5cm.

Kenkiä ei  ole käytetty

Espanjalaismerkki Art on tyyliltään moderni ja leikkisä. Tästä syystä se onkin noussut nopeasti nuorten ja rohkeiden muotitietoisten suosikkimerkiksi. Art kengät on varustettu uniikeilla yksityiskohdilla, kuten kauniilla napeilla. Merkin kenkien värit ovat pirteitä ja eläväisiä ja niiden ulkoasu on täynnä erilaisia tyylejä ja hauskoja yksityiskohtia, jotka ovat saaneet inspiraationsa Pop Art -taiteesta. Näitä ei näe jokaisen vastaantulijan jalassa. Vuodesta 1995 lähtien, Art Company on valmistanut käsityönä kenkänsä, jonka ansiosta ne ovatkin eko-ystävälliset sekä todella laadukkaat. Henkilöt, jotka haluavat persoonalliset saappaat tai nilkkurit, voivat nyt luottaa Art -merkin mallistoon.

 

naisten kengät 40  naisten korkokengät 40  Art kengät 40   kannalliset kävelykengät koko 40  Art mustat kantakengät koko 40

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 14 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 2 vrk 14 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.