Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ensimmäiseen rakennushankkeeseensa Arto Paasilinna osallistui kymmenvuotiaana, kun hän veljensä Ernon apuna pystytti majan puuhun kodin viereiseen kuusikkoon. Kuusikymmenvuotispäiväänsä mennessä kirjailija on rakentanut tai rakennuttanut yli 50 erilaista rakennusta mökeistä ja huviloista saunoihin, aitoista ja kellareista tähtitorneihin. Yhdeksän unelmaa -teoksessa Arto Paasilinna esittelee rakennushankkeistaan yhdeksän ja tarkastelee niiden kautta omaa elämäänsä ja maailmaansa.
Arto Paasilinna on aikaansaapa niin kirjailijana kuin rakentajana ja lisäksi hän on tarkka luonnontutkija. Kirjailijana hän muokkaa maailmaa paremmalle tolalle ja käsittelee hyvin vakaviakin aiheita omintakeisesti empatia eväänään. Samaan aikaan hän sisustaa synkkää korpea viihtyisäksi kotipaikaksi sekä ihmisille että eläimille.
Yhdeksän unelmaa on komea tarina suomalaisen miehen unelmista ja unelmien toteuttamisesta. Arto Paasilinna on itse tehnyt kirjaan tarkat piirustukset taloista, ja lisäksi on reilusti muuta kuvamateriaalia.

WSOY 2002, 1p., 258s., kovakantinen (kansipaperilla), erittäin hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 9:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.