Kuvaus

Kuvien DVD 

 

Arvottomat / The Worthless (DVD) *

Arvottomat aloitti uuden luvun suomalaisessa elokuvahistoriassa ja teki veljeksistä Aki ja Mika Kaurismäki lopullisesti tunnettuja suurelle yleisölle - myös kansainvälisesti. 

Pikkurikollinen Manne, maalaispoika Harri ja kaunis Veera ajavat Volgalla läpi katoavien suomalaismaisemien, poliisien ja gangsterien roikkuessa herkeämättä kintereillä... 

Arvottomat lasketaan vieläkin kotimaisen roadmovie:n kärkieliittiin. Se on kunnianosoitus Nicholas Raylle ja Ranskan uudelle aallolle, monista repliikeistä on tullut lentäviä lauseita ja pääosissa loistavat Matti Pellonpää ja Pirkko Hämäläinen.

Elokuva on ikimuistoinen myös musiikillisesti, sisältäen niin Anssi Tikanmäen sovittaman version Finlandiasta kuin monia 80-luvun evergreen-kappaleita, kuten Juice Leskisen Per Vers ja Raudi Baddingin Ikkunaprinsessa.

Mika Kaurismäki sai ohjaustyöstään ansaitusti Jussi-palkinnon 1983. Kulttimaineinen Arvottomat on iätön ja ihailtu, kiistaton klassikko.

Ohjaus: Mika Kaurismäki, Veikko Aaltonen

Käsikirjoitus: Aki Kaurismäki, Mika Kaurismäki

Pääosissa: Matti Pellonpää, Pirkko Hämäläinen, Juuso Hirvikangas, Asmo Hurula, Harri Hyttinen, Aarre Karen, Aki Kaurismäki, Elina Kivihalme, Kauko Laurikainen, Jorma Markkula

Valmistusvuosi: 1982

Kesto: 1 h 53 min

Bonukset

  • Mika Kaurismäki -haastattelu
  • Valokuvagalleria
  • Biografia
  • Traileri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 17 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 5 vrk 17 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.