Kuvaus

ASFALTTILAMPAAT MIKKO NISKANEN

PIKKUKAUPUNGIN KIRJASTOSSA TYÖSKENTELEVÄ MAISTERI VILLE HERMAN ON JO VALMIIKSI HIUKAN HULLUN MAINEESSA, EIKÄ HÄN SITÄ ITSEKÄÄN PEITTELE. VELJENSÄ HÄISSÄ VILLE TAPAA TALONMIES KANNISEN TYTTÄREN, LIISAN. NUORET RAKASTUVAT TOISIINSA, MUTTA HEIDÄN ONNEAAN VARJOSTAVAT KAUPUNKILAISTEN ILKEÄT JUORUT. KAUPPIAS TÖRHÖ ON SAATTANUT RASKAAKSI MYYJÄTÄR REBECKAN JA ANTANUT SITTEN TYTÖLLE POTKUT. KUULLESSAAN REBECKAN KOHTALOSTA, VILLE SÄTTII KAUPPIAAN, MUTTA PIAN KYLÄLLÄ LIIKKUU HUHUJA JOIDEN MUKAAN VILLE ON ITSE SYYPÄÄ REBECKAN RAISKAUKSEEN. LIISAN ISÄÄ UHATAAN POTKUILLA JOS LIISA AIKOO JATKAA SEURUSTELUA VILLEN KANSSA. EPÄTOIVOINEN VILLE ALKAA KUULLA PÄÄSSÄÄN OMITUISIA ÄÄNIÄ...

MIKKO NISKASEN ELOKUVA KERTOO HERKÄSTÄ RAKKAUDESTA, JA ELÄMÄSTÄ AHDASMIELISESSÄ PIKKUKAUPUNGISSA JOSSA KAIKKI POIKKEAVAT YKSILÖT PÄÄTYVÄT HELPOSTI MUIDEN SILMÄTIKUKSI. PÄÄOSISSA NÄHDÄÄN EERO MELASNIEMI JA KIRSTI WALLASVAARA.

NÄYTTELIJÄT: EERO MELASNIEMI, KIRSTI WALLASVAARA, PEKKA AUTIOVUORI, MIRJAMI MANNINEN, PAAVO TUOMINEN, JÖRN DONNER, VILLE SALMINEN, PENTTI KOTKANIEMI JA KIRSTI KARHI.

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 15MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 78 vrk 19 h 42 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 78 vrk 19 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.