Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tästä erinomainen ase korjaukseen tai pihaleikkeihin. Ase on erinomaisessa kunnossa ulkoisesti. Pelkästään vastaavat lelut ovat kalliimpia kuin tämä yksilö.

Kauan aikaa sitten ostettu airsoft tarkkuuskivääri, joka myydään rikkinäisenä. Aseesta on laukaisumekanismista jotain hajonnut, mikä vaatii korjausta, jotta ase toimii. Aseen pulttilukko ei siis lukittaudu taakse ja liipaisin tuntuu löysältä. Ase on oletettavaa rikkinäistä koneistoa lukuunottamatta moitteettomassa kunnossa. Paketti sisältää kaikki tarvikkeet, eli aseen, lippaat, tähtäimen, puhdistustikun sekä bipodin. Kysy rohkeasti lisää kuvia. Hinta on suuntaa antava, tarjoa ja ehdota hintaa rohkeasti. Vain nouto.


The Urban Sniper is a powerful solution if you would like to get into sniping. It comes with all the accessories you will need including a 4x32 StrikeSystems ProOptics scope, adjustable bipod and 2 magazines. For better performance the hop-up is adjustable and the stock has 6 retractable positions. -Lainattu ProAirsoftin sivuilta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 17:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.