Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

*****KÄYTTÄMÄTÖN, UUSI, PAKETISSA, MUOVIT PÄÄLLÄ *****

Tyylikäs ja huippunopea uuden sukupolven 802.11ax dual-band WiFi 6 -reititin tarjoaa jopa 4200 Mbps nopeudet viiveettömään pelaamiseen, sulavaan 4K UHD -videon toistoon ja äärimmäisen nopeaan tiedostojen jakamiseen. Laite on kiinnitettävissä seinään mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä.

Verkkoon liitettyjen henkilökohtaisten ja IoT-laitteiden lisääntynyt määrä on johtanut verkon yleiseen kuormittumiseen, joka koettelee jo nykyisen WiFi-standardin rajoja. Viimeisin standardi, 802.11ax, jota kutsutaan nykyään nimellä WiFi 6, tarjoaa tulevaisuuden vaatimukset täyttävän teknologian, paremman verkon hyötysuhteen, nopeammat WiFi-yhteydet, paremman kattavuuden sekä pidemmän akunkeston verkkoon liitetyille laitteille, mikä puolestaan parantaa verkonkäyttökokemusta huomattavasti.

RT-AX59U on 3+2-antenniratkaisulla varustettu Dual-band WiFi-reititin, joka tarjoaa 160 MHz:n kaistanleveyden ja 1024-QAM-moduloinnin avulla huomattavasti nopeammat langattomat yhteydet. Laite tarjoaa jopa 4200 Mbps:n verkonnopeuden (574 Mbps 2,4 GHz:n kaistalla ja 3603 Mbps 5 GHz:n kaistalla).

WiFi 6 -standardin vallankumouksellinen OFDMA- ja MU-MIMO-teknologioiden yhdistelmä tarjoaa jopa neljä kertaa paremman verkon kapasiteetin ja hyötysuhteen vilkkaasti liikennöidyissä ympäristöissä. Edellisen sukupolven 802.11ac-WiFi (WiFi 5) kykenee suoriutumaan vain yhdestä laitteesta kerrallaan kullakin verkon kanavalla, mikä taas ei ole käytettävissä olevan kaistanleveyden tehokasta hyödyntämistä. WiFi 6 -standardin OFDMA-teknologia jakaa jokaisen kanavan pienempiin alikanaviin, jolloin useamman laitteen signaalit voidaan yhdistää ja lähettää samaan aikaan. Tämä puolestaan lyhentää viivettä ja tuottaa käyttäjälle sujuvamman ja miellyttävämmän Wi-Fi-kokemuksen.

RT-AX59U-reitittimen ostajana saat pysyvästi ilmaisen käyttöoikeuden Trend Micron™ tarjoamaan AiProtection Pro -järjestelmään sekä automaattiset säännöllisesti päivitettävät tietoturvaominaisuudet, joiden avulla laitteesi ja henkilötietosi suojataan verkkouhilta. Tämä laaja tietoturva sisältää sisällön suodatusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden estää tiettyjen verkkosivujen ja tietyntyyppisten mobiilisovellusten käyttämisen. Laite tukee myös uusinta WPA3-PSK -suojausta

Neljän gigabitin LAN-porttien ansiosta RT-AX59U-reititin on ihanteellinen ratkaisu, jos sinulla on useita langallista verkkoa käyttäviä laitteita, kuten NAS-järjestelmiä, pöytäkoneita ja kytkimiä.

RT-AX59U-reitittimen 2 GHz:n huippuluokan neliydinprosessori on tehokkaampi kuin useimmat pöytäkoneprosessorit. Tehokas RT-AX59U-reititin tuottaa maksimaalisen siirtomäärän parhaan mahdollisen verkon suorituskyvyn takaamiseksi sekä nopeuttaa esimerkiksi USB-liitäntöjen kautta tapahtuvaa tiedonsiirtoa.

Laajennettava reititin. Jos WiFi-signaalisi ei ole tarpeeksi vahva kattamaan koko kotiasi, tarpeeksi vakaan yhteyden luominen voi olla vaikeaa. Tämä ärsyttävä ongelma voi myös käydä kalliiksi. Ongelmaan on kuitenkin olemassa yksinkertainen ratkaisu – ASUS laajennettavat reitittimet. Käytännössä kaikki ASUSin reitittimet käyttävät AiMesh-tekniikkaa. ASUS -reitittimet voidaan yhdistää toisiinsa, mikä luo vahvan ja kattavan Wi-Fi-verkon ilman kuolleita alueita. Helposti asennettavat ja käytettävät verkkolaajentimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja laajan kattauksen älykkäitä ominaisuuksia. Käyttäjät, joilla ei ole aiempaa kokemusta verkon luomisesta, pystyvät luomaan verkon helposti vain muutaman vaiheen kautta ja kokeneemmat käyttäjät arvostavat reitittimen kehittyneitä verkko-ominaisuuksia. Voit hankkia aluksi vain yhden reitittimen ja laajentaa verkkoa myöhemmin uusilla laitteilla. Ehkä tarvitset huomaamattoman reitittimen makuuhuoneeseen ja tehokkaan pelireitittimen pelinurkkaukseen?

Ominaisuudet:

WiFi nopeus jopa 574 Mbps 2.4 GHz:n taajuudella ja jopa 3603 Mbps 5.0 GHz:n taajuudella
Dual-band - molemmat taajuudet voivat olla samanaikaisesti käytössä, jolloin WiFi nopeus on jopa 4200 Mbps.
Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus.
Täysin yhteensopiva 802.11b/g/n/ac/ax standardien kanssa
Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA3-PSK, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPA3-Enterprise, WPS -suojausta
Sisältää pysyvästi ilmaisen käyttöoikeuden Trend Micron™ tarjoamaan AiProtection Pro -järjestelmään sekä automaattiset säännöllisesti päivitettävät tietoturvaominaisuudet, joiden avulla laitteesi ja henkilötietosi suojataan verkkouhilta.
Viisi sisäistä antennia takaavat hyvän kantaman verkolle.
Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminto mahdollistaa langattoman verkon salauksen ja laitteiden liittämisen napin painalluksella.
Tehokas 2 GHz Quad-core suoritin
Muisti 128 Mt flash ja 512 Mt RAM -muistia
Liitännät: 1 x WAN 10/100/1000, 3 x LAN RJ-45 10/100/1000, 1 x USB 3.2 Gen 1 ja 1 x USB 2.0 portit
Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.
Toimii myös 4-porttisena kytkimenä.
Käyttöjärjestelmäriippumaton - selainpohjainen hallinta
Helppo hallita Ilmaisella Asus Router app Android ja IOS mobiilisovelluksella.
Download Master langattomaan tallennukseen ja pääsyyn reitittimeen liitettyihin USB-tallennusvälineisiin
Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheluille ja videoille.
IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprotokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
VPN server : PPTP Server, OpenVPN Server, IPSec server
VPN client : PPTP client, L2TP client, OpenVPN client
Windows 11 yhteensopiva
Pakkauksen sisältö: Asus RT-AX59U Dual-band -WiFi6-reititin, seinäkiinnike, verkkovirtalähde, Ethernet-kaapeli, pikaohje

TEHOKASTA WI-FI 6 -SUORITUSKYKYÄ

RT-AX59U-kaksialuereitittimen avulla voit nauttia verrattomasta langattomasta suorituskyvystä kaikkialla älykodissasi. Tehokas neliydinsuoritin ja Wi-Fi 6 -teknologia tarjoavat jopa 4 kertaa enemmän kapasiteettia useammille laitteille. Tukemalla 160 MHz:n kaistanleveyttä* se tarjoaa 3 kertaa** suurempia nopeuksia ja luotettavampia yhteyksiä paljon kaistanleveyttä tarvitsevaan toimintaan. Parempi datan siirron tehokkuus vähentää myös virrankulutusta jopa 7-kertaisesti parantaen laitteiden akunkestoa*


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 9:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.