Tuote on myyty käyttäjälle Mokelo hintaan 21 €

Kuvaus

Myydään kaksi uudenveroista Asus ZenWiFi AX Mini XD4 WiFi Mesh purkkia näillä voi siis laajentaa verkkoa Asus järjestelmässä.

Seuraava kopiotu Verkkokauppa.comin sivuilta:

Asus ZenWiFi AX Mini XD4 järjestelmällä teet nopean ja kattavan verkon kotiin tai toimistoon. Verkon hallinta ja käyttöönotto on helppoa Asus router Android tai IOS sovelluksella. Helpon käyttöliittymän avulla aloittelevakin käyttäjä pystyy helposti määrittämään kaikki verkon asetukset ja seuraamaan laitteen tilaa. Kahden tukiaseman järjestelmällä pystytään kattamaan jopa 300 m2 tila. Järjestelmä käyttää yhtä verkon nimeä ja vaihtaa yhteyttä tukiasemien välillä saumattomasti.

Ilmainen Asus AiProtection Classic huolehtii verkkosi turvallisuudesta. AiProtection on Trend Micron turvallisuustoiminto, joka tekee ZenWiFistä yhden turvallisimmista kotireitittimistä, jonka voit ostaa. Se tarjoaa edistyksellisimpiä vanhempainkontrollimenetelmiä sekä suojaa laitteitasi sekä ilmoittaa sinulle, mikäli vahingollinen laite on liitetty reitittimeesi.

Uudella ASUS AiMesh -ratkaisulla voit luoda tehokkaan ja luotettavan koko kodin Wi-Fi-järjestelmän, joka sisältää useita ASUS-reitittimiä. AiMesh eliminoi WiFi-verkon katvealueet, mahdollistaa järjestelmän keskitetyn hallinnan ja takaa automaattisen verkon valinnan kaikkialla kodissasi. Tämä mullistava uusi ratkaisu on hyvä esimerkki pyrkimyksestämme tuoda ASUS-reitittimiin jatkuvasti uusia toimintoja ja ominaisuuksia, jotta saat investoinnistasi parhaan mahdollisen hyödyn. AiMesh takaa luotettavan WiFi-yhteyden – kaikille laitteillesi, kaikkina aikoina!

Ominaisuudet:

WiFi AX nopeus jopa 574 Mbps 2.4 GHz:n taajuudella ja jopa 1201 Mbps 5 GHz:n taajuudella jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 1800 Mbps
Dual-band WiFi- kaksi samanaikaisesti käytössä olevaa siirtokaistaa takaa nopean yhteyden ja erittäin pienen nopeuden hävikin
Kaksi tehokasta sisäistä dual-band antennia per laite. Mahdollistavat erittäin kattavan ja nopean verkon
MU-MIMO tekniikka 2.4 GHz 2 x 2, 5 GHz 2 x 2
Laitteen optimaalisen huippunopeuden varmistamiseksi paluukaista on itse määriteltävissä (WiFi paluukaista tai ethernet paluukaista)
Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus.
Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA3-Personal, WPA/WPA2-Personal, WPA/WPA2-Enterprise, WPS -suojausta
Ilmainen Asus AiProtention huolehtii verkkosi turvallisuudesta. Lue lisää täältä
IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
Liitännät reititin: WAN/LAN x 2 RJ-45 10/100/1000
Liitännät tukiasema: LAN x 1 RJ-45 10/100/1000
Parental Control: Verkkoyhteyksien aikataulutus ja hallinta.
Helppo ja nopea verkon hallinta ja 3-vaiheinen asennus Asus Router Android ja IOS -mobiilisovelluksella
Asus AiMesh WiFi mahdollistaa joustavan WiFi järjestelmän luomisen tai nykyisen verkon laajentamisen.
Amazon Alexa ja IFTTT -yhteensopiva

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.3.2024 16:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.