Tuote on myyty käyttäjälle isalkari hintaan 131 €

Kuvaus

Tästä hyvin ja luotettavasti toimiva STf retrokoneeksi ja fiilistelyyn! Korppuasema on korvattu monin verroin paremmalla Gotekilla, johon tulee mukaan 16GB USB tikku. Tikulla joitain pelejä ja hyötyohjelmia. Netistä saa lisättyä ohjelmia suoraan kopiomalla levykuvat tikulle. Alkuperäinen korppuasema tulee mukaan, mutta sen toiminnasta ei ole mitään käsitystä, koska en omista yhtään ST korppua.

Lisäksi mukana Atarin mustavalkoinen tarkkuusnäyttö, joka toimii hyvin myös. Hyvä, jos käyttää GfA Basicia tai Cubasea - kummatkin kokeiltu ja MIDI OUT toiminta hyväksi havaittu. Näytön sivuun laitettu ilmeisesti kuulokeliitäntä (ei kokeiltu). Mukana myös erillinen mono VGA näyttökaapeli, jolla saa tarkkuustilan normaalille VGA liitäntäiselle monitorille. RGB Scart kaapeli mukana, jotta pelit saa isommalle telkkarin näytölle. Yksi joystick (Spectravideo SV-121), joka ei ole uuden veroinen mutta toimiva ja ajaa asiansa.

ST:n koppa on muuten ok-kunnossa, mutta vasemmassa sivussa näppäimistön vieressä on halkeama jota on yritetty fiksata huonosti. Näppäimistössä toimivat kaikki napit, mutta näppäinhattuja on vaihdeltu nin, että on saatu aikaan noin niinkuin saksalainen näppäimistö. Ei haittaa peruskäyttöä mitenkään. Niin ja tässähän on saksalainen ROM, eli näppäimistö toimii saksalaisen layoutin mukaisesti (ainakin Y ja Z vaihtaneet paikkaa).

Jos haluaa tuunata lisää, niin Ebaysta voi hankkia vaikka UK tai muun kielisen ROMin ja “korjata” näppäimistölayoutin. Esim. UltraSatanin tai vastaavan hankkimalla saa SD-kortilta toimivan kovalevyn tähän. Yms. Yms.

Lisää kuvia täällä:
https://ibb.co/LQXYX71
https://ibb.co/2SpF6v9
https://ibb.co/QJN6VCb
https://ibb.co/JKkh1Vv
https://ibb.co/rsjVdB6
https://ibb.co/3NFpqqj
https://ibb.co/qRmnJ6y
https://ibb.co/b13F8GS

Mieluiten nouto Espoon Tontunmäestä, koska monitorin postittaminen on kallista ja rikkoutumisvaara on iso.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
131 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2024 20:03
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.