Tuote on myyty käyttäjälle telluuri hintaan 16 €

Kuvaus

Tv-peli kahdella paddle-ohjaimella. Atari Plug & Play, Deluxe 2 Player Set, 13 paddle games from the days of Atari 2600. Tarvitsee neljä AA-paristoa. Tosi simppeli liitäntä: composite out ja audio out, kolme viimeistä kuvaa on otettu lcd-television ruudulta, mutta tämähän toki toimii vanhempienkin telkkujen kanssa hyvin. Johtoissa on tarpeeksi pituutta, ettei tarvi olla nenä ruudussa kiinni, mutta jos lisäpituutta haluaa niin tähän voi toki laittaa jatkeeksi vielä tavallisen rca-stereo-jatkojohdon.

Ostin tämän keväällä 2005. Tällä on tullut pelailtua yhteensä arviolta alle kuusi tuntia. Muina aikoina laite on ollut varastoituna omassa boksissaan lämpimässä ja kuivassa varastossa. Paristot on aina poistettu varastoinnin ajaksi.

Sisältää pelit:

Pong
Breakout
Canyon Bomber
Casino
Circus Atari
Demons To Diamonds
Night Driver
Steeplechase
Street Racer
Super Breakout
Video Olympics
Warlords
Warlords Arcade

Tuossa Video Olympicsissähän on useampi laji, joten pelattavaa kyllä riittää... Ihmeellistä mihin kaikkeen tällaiset paddle-ohjaimet taipuukaan.

Kahden pelaajan setti, mutta voi pelata yksinäänkin.

Tuolta voi katsella arvostelun tällaisesta 2 player setistä:

https://www.youtube.com/watch?v=sBrkTVo5_5g

Nouto tai lähetys, maksutapoina toimivat käteinen, tilisiirto tai mobilepay. Lähetän ainoastaan Suomen sisällä. Lähettäessä postikulut lisätään hintaan. Jos ostat minulta useita tuotteita, pyrin mahdollisuuksien mukaan yhdistämään paketteja ja postittamaan mahdollisimman edulliseen hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.2.2024 16:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.