Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kehittynein versio Auber Instruments PID with Preinfusion KIT, joka ostettu oletetusti vikaantuneen samanlaisen tilalle varaosana, mutta syy olikin ulkoupuolisen irroittamat johdot eli laite oli kunnossa, ja siten tätä ei koskaan tarvittukaan. Ostettu loppusyksystä 2016.

Tarvitset Auberilta piuhat ja termostaatin, sekä kotelon asennukseen, minulta löytyy asennusohje tiedostona. Pakkaus nuhraantunut, muuten virheetön. Oletettavasti Auber haluaa muutaman kympin niistä tarvikkeista ne heiltä tilatteessa. Teoriassa SIlvian koteloon voisi työstää aukon tälle PID-laitteelle ja lämpöeristää PID-kotelon palon kestävällä savupiippujen ympärillä käytetyllä palonkestävällä lasivillalla siten, ettei PID kuumene keittimen käytössä liikaa. Samalla Silvian energiataloutta voisi edistää tuolla mainitulla eristyksellä merkittävästi muutenkin; oli harkinnassa, mutta työvälineet aukon työstämiseen puuttuivat itseltäni.

https://www.auberins.com/index.php?main_page=product_info&cPath=6&products_id=104

Laitteella siis asetetaan kahvijauheen esikostutus, odotusaika ennen varsinaista uuttoa ja sitten uuton tarkka kesto ja tarkka lämpötila siten, että jokaisella kahvilaadulle saa takuuvarmasti oikein toimivan ja tasalaatuisen lopputuloksen. Toimii uskomattoman hienosti verrattuna kenkkuilevaan normaali Silviaan. Ostettu samanlainen aikaisemmin noin 2010 ja käytetty itsellä V3 Silviassa 2017 asti (kunnes muutin ja keitin jäi taakse), toimii tiettävästi myös sitä uudemmissa ja kenties myös vanhemmissa, niistä en osaa sanoa.

HUOM:
Löytyy erikseen tämän huudon ulkopuolella Espro kalibroitu tampperi Rancilio Silvialle ja muille samaa kokoa oleville eli 58 mm:
https://www.kitchenone.fi/produkt/espro-calibrated-convex-tampperi-58-mm/

HUOM 2:
Tämä kuten mikään muukaan myyntikohde ei ole toisin kuin häiriköt toistuvasti väittävät tai vihjaavat, minkäänlainen osoitus kiinnostusta henkilöön kenen kanssa asuessani meillä on tälle sopiva Silvia-keitin ollut. En minä voi tuhota tai hävittää kaikkea kiinteää omaisuuttani, johon joku on kenties jotenkin joskus liittynyt. Minä en ilmaise mitään kiinnostusta mihinkään myymällä mitään. Nämä ovat minulle tarpeettomia laadukkaita arvokkaita esineitä, joita myyn pois tahoille, joilla on näille todellista hyötykäyttöä tiedossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 14:23
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.