Kuvaus

Lelun virallinen nimi: The Ultimate Web-Blasting Attack Cycle. Valmistaja Toybiz

Sopii 5 tuuman (inch) figuureille ja parhaiten sopii ToyBizin valmistamat figut. Paketissa ei tule mukana yhtään figuuria.

Paketissa tulee seittipyörä, anopintappaja (sivuvaunu), seittipyörään tulevat ammukset (3 kpl), kypärä hämähäkkimiehelle ja pullollinen seittinestettä. Anopintappajan saa irti ja sitä voi käyttää seittipyssynä.

Kunto on avaanmaton. Paketti hieman kulunut ja mukana tulee täysi pullo seittinestettä. Seittinesteen toimivuudesta ja laadusta en voi mennä takuuseen kun se ja seittipyörä ovat vuodelta 1998

POSTIKULUT: Paketti on todella suuri! Tämä mahtuu Postin M-pakettina (9e) tai L-pakettina (11e). SUOSITTELEN silti L-pakettia, koska siihen mahtuu suojaa ja pehmustetta paljon enemmän. M-pakettina ei mahdu kuin ohut kerroskuplamuovia suojaksi. Voidaan silti vielä keskustella ostajan kanssa minkä hän haluaa.

Vähemmäksi omasta kokoelmasta.

HOX! HOX! Samalla yhdellä toimituskululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos mahtuu samaan pakettiin jos vuorostaan ei mahdu niin yleensä pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää. Jos jo kerkesit maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

 

 

Hakusanoja: toy biz figure figuuri figure kulkupeli peli vehicle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 15 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

36 € Sulkeutuu 108 vrk 15 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.