Kuvaus

Ostin tämän ja sarjan camo medium top handle bagin yhtäaikaa.

Tätä laukkua en ole käyttänyt kertaakaan, pienempää ahkerasti, aivan ihana "maastosika" kuosi=)Pikkuinen saanut ihasteluja, hurjan söpö onkin, semmoinen hyvän tuulen laukku=)

Himmeällä pehmeällä vihreällä pohjalla hyvin vaaleaa roosaa ja pehmeää harmaata pantterikuosi, metalliosat ovat kullan väriset.

Tämä vaan tuntuu hippasen turhan isolle, kun en kuljeta paljoa tavaraa mukanani.Luuri, kortit, huulipuna ja avaimet yleensä mukana, niin pieni laukku riittää, mutta eihän tämmöistä nyt voinut jättää mitenkään ostamatta=)

Näissä laukuissa on mukana tuollainen sertifikaatti, tämänkin laukun sisällä oli, mutta onkin tuon pienen, mitä olen pitänyt, eli jos sinulla on mitään epäilyksiä aitoudesta ( en tiedä edes mistä ostaa feikkejä, eikä ole halua tai tarvetta) , niin jätä välistä kiitos=)Zalandolta tämä on ostettu.Voin etsiä lappua, mutta mitään takuuta en löytymisestä anna, koska itselle ei tarpeen ja mitään en jälleen myyntiä varten osta.Sisällä on kyllä laput kiinni mistä kaikki mahdollinen ilmenee.

Pyydä kuvia lisää rohkeasti,,esim tuo kullanvärinen logo läpyskä kiiltää vähän paljon, niin hankalaa saada kunnolla kuviin.

Pieni näkyy kuvissa, kun sen sertifikaatti oli tallessa, mutta  se ei kuulu  kauppaan, ei myöskään huivi,tulee omaksi kohteekseen.

Lisäkuvia on hurjan paljon kahdessa linkissä, katsothan ne  kaikki kiitos,,niin kunto selviää, lisää kuvia myös saa, pyydäthän rohkeasti!

Tähän sopiva huivi omana kohteenaan, se on uusi ja pussissaan, se mikä näkyy kuvissa on ollut ahkerassa käytössä, olen pitänyt pienemmän laukun kanssa, mutta eipä tuo ole miksikään mennyt, niin toinen joutaa eteenpäin,ihanat yhdessä!=)

Mitat:

rivat:33cm

hihna:128cm, saa lyhennettyä muutaman sentin.

Katsothan kaikki lisäkuvat kiitos=)

leveys 30 cm rapiat

korkeus:24,2cm

pohja:30,5/11,5cm laukkuhan " leviää".

ihana hyväntuulinen ja hauska asuste=)

KEINONAHKAA!

lisäkuvia, sisällä vetoketjuissa suojamuovi, jos ihmetyttää,

http://aijaa.com/adowmI

lisää lisäkuvia ja lisää lisäkuvia saa, jos kunto tms mietityttää

http://aijaa.com/5n8rK7

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
Sulkeutuu 27 vrk 8 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 3 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

100 € Sulkeutuu 27 vrk 8 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.