Kuvaus

Baby born kylpyamme. Erittäin vähän leikitty eli hyvässä kunnossa, mutta hieman pölyinen sillä tämä on odotellut leikkijää kaapin perällä :D
Putsaan toki ammeen ennen postitusta niin hyvin kuin sen pystyn. :)

Ammeen pohjassa olevat valot toimivat ja samoin myös ammeen nappi, josta tulee kylpyääniä ja baby born musiikkia. Alla olevasta kytkimestä voi itse säätää haluaako äänet kokonaan pois (off), pelkkiä kylpyääniä eli ei laulua (on) ja kylpyääniä sekä baby born laulua (try me). Mukana toimivat paristot. Sisältää ohjeet mukana!

Mukaan tulee kuvissa näkyvät 2 kpl aitoja baby born kylpyankkoja, pieni baby born pyyhe, leikki saippua koteloineen sekä pieni tyhjä shamppoo pullo kylpyleikkeihin. Leikki saippuan kotelo on hieman kulahtaneen värinen yhdestä reunasta (näkyy kuvissa) muuten nämä kylpylelut ovat hyvässä kunnossa! Toinen ankoista paljon vanhempi joten sen nokan päässä on hieman kulumaa (ollut itsellä mukana leikeissä, kun olin lapsi eli heh vanha on)

Kylpyammeessa oleva pinkki osio on otettavissa irti. Ja suihkuosalla pystyy pumppaamaan vettä painamalla pinkkiä nappia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 19 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40 € Sulkeutuu 11 vrk 19 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.