Tuote on myyty käyttäjälle weeduska hintaan 19,90 €

Kuvaus

Julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomi/nordicjulkaisu. Puhuttu ja -tekstitetty suomeksi. Paitsi osassa 3 ei tekstejä.

Balto

Balto - Pako Yli Suuren Veden / Balto 2: Wolf Quest

Balto - Muutoksen tuulet / Balto 3: Wings of Change  

(3xDVD)   Hyväkuntoinen kokonaisuus. Levyt hyvässä kunnossa, hyvin minimaalista jälkeä hieman. Kotelossa myös hyvin minimaalista jälkeä.

 

Balto

Lapsi & perhe vuodelta 1995 ohjaus Simon Wells pääosissa Kevin Bacon ja Bob Hoskins.

Amblin Entertainment esittää mieltä kiehtovan animaatioseikkailun, joka kertoo yhdestä maailman rohkeimmasta koirasta! Balto on puoliksi siperianpystykorva ja puoliksi susi, eikä hän tiedä, minne hän todella kuuluisi. Todellisia ystäviä lukuun ottamatta Alaskan asukkaat ovat hyljänneet hänet. Eräänä päivänä Nomen kylässä esiintyy kurkkumätää ja epidemia tarttuu nopeasti lapsiin. Kun raivokas lumimyrsky estää kaiken liikenteen, sairaille ei mitenkään saada pelastavaa lääkettä. ellei rekikoirien joukko lähde tuhannen kilometrin taipaleelle sokaisevaan arktiseen myrskyyn hakemaan parannuskeinoa. Vain Balto voi pelastaa rekikoirat ja lapset. Balto perustuu uskomattomaan tositarinaan legendaarisesta sankarista, joka voitti puolelleen kokonaisen kansakunnan.

Balto - Pako Yli Suuren Veden / Balto 2: Wolf Quest 

Lapsi & perhe vuodelta 2001 ohjaus Phil Weinstein pääosissa Maurice LaMarche ja Jodi Benson.

Spielbergin "Balto" oli elokuva, joka valloitti sydämet kaikkialla maailmassa. Nyt seikkailu jatkuu, mutta Balto ei enää ole yksin... Baltosta on tullut isä, ja kaikki muut pennut paitsi Aleu on annettu hyviin koteihin. Kohdattuaan metsästäjän nuori Aleu tajuaa, ettei sitä koskaan hyväksytä kuten sisariaan, sillä se näyttää enemmän sudelta kuin koiralta. Niinpä se karkaa etsiäkseen tarkoitusta elämälleen ja omaa paikkaansa maailmassa. Huolestunut Balto näkee merkillisiä unia, joissa esiintyy salaperäinen valkoinen susi ja korppi. Balto lähtee Aleun mukaan etsimään sutta Alaskan kylmästä erämaasta. Unohtumaton, lämmin ja jännittävä seikkailu, joka kertoo rohkeudesta ja itsensä löytämisestä.

Balto - Muutoksen tuulet / Balto 3: Wings of Change  

Balto ja hänen poikansa Kodi huomaavat uuden tekniikan uhkaavan vetokoirien tulevaisuutta, sillä lentokonetta on ruvettu pitämään nopeampana keinona kuljettaa postia ja tavaroita Alaskassa sijaitsevaan Nomen kaupunkiin. Tämän takia kaupungissa päätetään järjestää Balton vetokoiratiimin ja lentäjän välinen postinkantokilpailu. 

Kun lentäjä ei ilmestykään maaliin, iloitsevat monet koirat voitostaan, mutta Balto tajuaa jonkin menneen pieleen. Apunaan Muc ja Luc, Balto päättää lähteä uskaliaalle ja jännittävälle pelastusretkelle löytääkseen kadonneen lentokoneen.

Ohjaus: Phil Weinstein

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 1 h 14 min / 1 h 12 min / 1 h 18 min

Kuva: 1.78:1 Anamorfinen Widescreen / 4:3 Full Frame / 1.33:1 Anamorfinen Widescreen

Ääni: Suomi  / Ruotsi / Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti (Osa 3 - Ei tekstejä)

Kotelon kansien kieli: Suomi  /nordic /englanti

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 15:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.