Sopimusehdot ja etämyyntisopimuksen ennakkotiedot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

Hei, Huuto.net teki muutoksen, että ostaminen edellyttää ainakin klikata kohtaa olethan tutustunut myyjän sopimusehtoihin. Alhaalla ohjeet ostamiseen.

OHJE OSTAMISEEN:

1. Klikkaat Osta. 2. Klikkaat kohtaa olen tutustunut myyjän sopimusehtoihin, joka on ilmestynyt Osta kohdan viereen Osta klikkauksen jälkeen. 3. Klikkaat taas Osta ja sen jälkeen maksuohjeet näkyvät hetkessä sähköpostissa ja näytöllä samassa kohteessani jonka ostit.


1. Maksuehdot

Huuto.net sääntöjen mukaisesti kaikki kaupat ovat sitovia.
Saat tilinumeron + muut maksutiedot Huuto.netin automaattisessa vakioviestissä tai näet sen kohteen ilmoituksesta, jonka olet jo ostanut. Tarkistathan toki ennen tilisiirtoa summan oikeudellisuuden.
Odotan maksua - tai jotain elonmerkkiä ostajasta - 7 vuorokautta kohteen sulkeutumisesta. Tämän jälkeen laitan kohteen uudelleen huudettavaksi ja annan kaupasta negatiivisen palautteen saadakseni kohteesta automaattisesti veloitetun välityspalkkion takaisin.
Minulla ei ole erikseen myymälää, joten valikoimani katselu tapahtuu ainoastaan Huuto.netin kautta.


2. Toimitusehdot

Toimitus tapahtuu postitse.
Postitan tuotteen, kun maksu (kohteen hinta + kohteessa ilmoitetut toimituskulut) näkyvät tililläni.
En lähetä tuotteitani postiennakolla tai erillisellä laskulla. Noutaessa voi ostokset maksaa käteisellä tai maksusiirron on oltava kirjautunut tililleni.
Tuotteiden toimituksesta vastaa Posti.
En vastaa postin särkemistä / hukkaamista paketeista. Kirjekuorissa on myös tietysti aina minun osoitetietoni, jos vastaanottajan postitustiedot on olleet esim. väärät, niin palautuu kuori sitten minulle.


3. Toimitusajat / Postikulut

POSTITUSKULUNI: Ovat 2,90€ tai 4,20€ C5 kirjekuoressa suoraan kotiin. Pyrin nopeaan lähetykseen. Lähetän maksetut tuotteet yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta. Asiakas voi valita haluaako, että tuote/tuotteet lähetetään PRIORITY (4,20€) tai ECONOMY (2,90€) kirjekuoressa. PRIORITY kirjekuoret tulevat yleensä perille 1-2 arkipäivän kuluessa. ECONOMY kirjekuoret tulevat yleensä perille 2-7 arkipäivän kuluessa.
Jos elokuva / elokuvat ei mahdu Priority kuoreen - painoraja 100 grammaa, silloin ne tulee isommassa Economy kuoressa.
En vastaa mahdollisista Postin aiheuttamista viivästyksistä. Joskus Postin toimituksissa tulee viivästyksiä enkä voi taata, että lähetys on perillä tiettynä päivänä. Odottamattomissa tilanteissa kuten luonnonmullistus tai Postilakko, en vastaa viivästyksistä.


4. Yhteistoimitus

Yhdistelen mahdollisuuksien mukaan kohteiden postikuluja. Kaksi normaalin kokoista elokuvaa tulee samoilla postikuluilla.
Mikäli minulla on useita kohteita huutokaupalla, eivätkä ne pääty samanaikaisesti voit ensimmäisen ostoksen jälkeen ilmoittaa kiinnostuksesi toiseenkin kohteeseen, jotta voin yhdistellä toimituskuluja. Saatan tällöin pyytää ennakkomaksua jo ensimmäisestä kohteesta.


5. Postikulut Postipaketissa

Hinta 6,90€ Manner-Suomeen. Postipaketti lähetetään VAIN, jos tuote / tuotteet ei mahdu Economy tai Priority kuoriin tai ei mahdu postiluukusta sisään. Ilmoitathan minulle erikseen, jos haluat normaalin kokoisen tuotteen / tuotteet postipaketissa kirjeen sijaan.
Postipaketit lähetän ostajan osoitetiedoilla lähipostiin, jos minulle ei erikseen ole ilmoitettu esim. jotain tiettyä Postin automaattia mistä sen haluaa noutaa. Postipaketista lähetän aina seurantakoodin, kun sen postitan. Sillä voi halutessaan seurata, missä paketti kulkee. Postipakettia varten on oltava oikea puhelinnumero johon postista ilmoittavat tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Paketti on noudettava 7 vuorokauden sisällä saapumisesta!


6. Pakkaaminen

Suojaan / pakkaan tuotteen hyvin.
Postittaessa tuotteen laitan suojaa / pehmustetta myös koteloiden sisäpuolelle, jos kyseessä ei ole uusi, suojamuoveissa oleva tuote. Niinpä, jos postitan kirjekuoressa esim. 2 omissa koteloissaan olevia DVD:tä, niin silloin ei niiden koteloiden päälle voi laittaa kovinkaan paljoa pehmustetta, kun muuten Posti ei niitä jaa kotiin (ei mahdu postiluukusta sisään). Niinpä riski kuljetuksessa "levyjen" irtoamisesta koteloissa kasvaa, jos postitan uusia tuotteita yhdessä kirjekuoressa 2 kpl. Suosittelen, että uudet tuotteet joiden postitus on kirjekuoressa, niin yksistään postitettavaksi, tai voin pyydettäessä vaikka avata ne suojamuoveista ja laittaa sisälle pehmustetta.


7. Palautusoikeus

Koska osa myytävistä kohteista on käytettyjä, myydään ne siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä on. Pyrimme antamaan riittävän tarkan kuvauksen kohteen myynti-ilmoituksessa, mutta ostajalla on aina mahdollisuus tulla tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä tai pyytää saada lisätietoja. Kuitenkin joissain tapauksissa otamme palautuksen vastaan. Palautuksesta aiheutuvat postikulut ovat ostajan vastuulla.

Mikäli itse tilaamme suoraan tavaran maahantuojalta sisältää tuote normaalit vaihto- ja palautusoikeudet.


8. Kuntoarvioni

Ilmoitan kuntoluokituksen mahdollisimman tarkasti.
Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi Makuunin tai jonkin muun elokuvavuokraamon tarraa.
Paitsi ehkä 1 tai 2, josta on mainittu ilmoituksessa. Olen tarkistanut levyjen kunnon mielestäni hyvin kriittisesti kirkkaan valaisimen alla. Tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta ja se koskee myös uusia tuotteitani, eli niissäkään ei ole vähennettävää alvia. Myynnissä on myös ALV tuotteita, joissa on ALV mukana hinnassa. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt.

Tervetuloa ostoksille! :)

Ystävällisin terveisin: Tommi Saarinen / Leffataika / pokerking111 / Y- 1801554-2


Yhteystiedot

Yrityksen nimi Leffataika
Y-tunnus 1801554-2
Osoite Keihästie 4 c 36, 01280 Vantaa
Puhelinnumero +358409116207
Sähköposti tommis1@windowslive.com