Kuvaus

Banana Republic 100% silkki hihaton ja olkaimeton tuubitopin tapainen yläosa. Rinnan päälle tulee muotoon ommeltu osa ja sen alapuolelta alkaa leveämpi yläreunastaan rypytetty, hieman alaspäin levenevä osa. Etupuolen ihan yläreunassa on sisäpuolella väritön luultavasti silikonista valmistettu nauha, että toppi pysyy paremmin paikoillaan. Selkäpuolella on ylhäällä keskellä 15 cm leveä kuminauharypytetty joustava osa. Helmassa on kolme riviä "reikiä". Onkohan tällaisen koristelun nimi brodeeraus, en tiedä. Vasemmalla sivulla on 25 cm pitkä piilovetoketju ja hakanen.  

Topin pohjaväri on murrettu luonnonvalkoinen ja siinä on eri beigen sävyisiä isoja kukkia tai jotain lähinnä kukalta vaikuttavia isohkoja kuvioita. Muutamassa kohdassa on ihan hieman keltaista. Topin materiaali on 100% silkki, valkoinen vuorikangas on 100% asetaattia. Sivuilla on nauhat, joista vaatteen voi ripusta roikkumaan. Käsinpesu.

Koko US 8, vastaa n. kokoa 36 - 38. Mitat: takaa yläreuna - helma 48 cm, edessä yläreuna - helma 58 cm, kai - kai venyttämättä kuminauharypytystä 40 cm, ympärysmitta yläreunasta venyttämättä 84 cm.

Uusi ja käyttämätön, laput on irrotettu ja olen kokeillut päälle. Vuorikankaassa on pari todella haaleaa laikkua, jotka erottuvat vain kirkkaassa valossa.

 



Vihreä 2 ikea br>







 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 15 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 38 vrk 15 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.