Kuvaus

[1115]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottupainos  Belgian Kongon diggareille.

Barbara Kingsolver: MYRKKYPUUN SIEMEN 

Äidin ja neljän tyttären eeppinen selviytymistarina Belgian Kongossa.

Lähetyssaarnaaja Nathan Price saapuu vaimonsa ja neljän tyttärensä kanssa Belgian Kongoon vuonna 1959. Pricen perheen naiset joutuvat huomaamaan, että kaikki, mitä he ovat tuoneet mukanaan kotoaan aina raamatusta kukkien siemeniin muuttaa hallitsemattomasti muotoaan Afrikan maaperällä. Isän fanaattinen ristiretki sekä Afrikan rehevöivä kauheus ja kauneus vaikuttavat peruuttamattomasti jokaisen elämään. Naisten tarinaan kietoutuu myös Kongon traaginen kohtalo: itsenäisyystaistelu Belgian siirtomaahallintoa vastaan sekä asema suurvaltapolitiikan ja maailmankaupan pelinappulana.

Myrkkypuun siemen on intohimoinen ja väkevä tutkimusmatka ihmisyyteen ja toisiinsa punoutuviin, säihkyvän kauniisiin ja synkän humoristisiin ihmiskohtaloihin. Ennen kaikkea se on kuitenkin viiden erilaisen naisen selviytymistarina vieraalla maaperällä, jossa lopullinen pelastuminen löytyy rakkaudesta, luottamuksesta sekä perheen ja oman minän eheytymisestä.

”Tunnelma tiivistyy luku luvulta. Kirja pitää otteessaan alusta loppuun. Ja kun se loppuu, harmittaa.”
– Iltalehti

Suomentanut Juha Ahokas ja Arvi Tamminen

2 .painos

Otavan Kirjapaino Oy, Keruruu 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 78 vrk 4 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 78 vrk 4 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.