Kuvaus

Saksalainen THE BASEBALLS -yhtye kulkee Paul Ankan ja Richard Cheesen vanavedessä coveroimalla tuttuja hittejä uudessa kuosissa. Anka ja Cheese työstivät hiteistä swingiä, mutta The Baseballs on puolestaan työstänyt niistä 50-luvun rockia.

Levy STRIKE oli yksi suurimmista yllättäjistä Suomen albumilistalla vuonna 2009. Joulukuussa tuli jo kuudes viikko albumilistan kärjessä ja levystä tuli myydyin ulkomainen levy Suomessa.

Yhtyeen itsensä mukaan bändin musiikkityyli on nimeltään voc’n'roll. Tähän tyyliin muokattu Rihannan Umbrella-kappale nousi nopeasti radiohitiksi ja nyt se on tehnyt historiaa myös discojen lattioilla. Biisistä on nimittäin yllättäen tullut yksi suosituimmista biisitoiveista, ja kappale täyttää lattiat mukavasti. Nyt tätä materiaalia on julkaistu koko levyllinen.

Levy on hyväkuntoinen. Kun maksusuorituksesi näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 2,6 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

Umbrella 03:07

Love In This Club 03:20

Hey There Delilah 03:43

Bleeding Love 03:52

Hot'n Cold 03:37

I Don't Feel Like Dancin' 04:06

Don't Cha 04:07

Let's Get Loud 03:30

Angels 03:18

Crazy In Love 03:16

This Love 03:33

The Look 03:24

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,80 € Sulkeutuu 8 vrk 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.