Kuvaus

Batistini-uimashortsit, joissa on sinisen ja valkoisen raidallinen kuosi koossa M, tarjoavat klassisen ja tyylikkään vaihtoehdon kesäiseen ranta- ja uimaharrastukseen. Tämä raitakuosi tuo mieleen perinteisen merihenkisen tyylin, joka on aina muodikas ja sopii erinomaisesti vesielämään.

 

Shortsit on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka tekee niistä ihanteelliset niin uima-altaalle kuin avomerellekin. Koko M tarjoaa mukavan ja istuvan leikkauksen, joka ei kiristä tai haittaa liikkeissä, varmistaen maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden vedessä ja sen ulkopuolella.

 

Sininen ja valkoinen raitakuvio ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan auttaa myös pitämään ulkonäön raikkaana koko päivän. Lisäksi shortsien suunnittelu voi sisältää käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten säädettävän vyötärön ja turvataskun, jotka tekevät niistä sekä toiminnalliset että tyylikkäät. Batistini-uimashortsit ovat loistava valinta kenelle tahansa, joka etsii yhdistelmää mukavuudesta, kestävyydestä ja klassisesta tyylistä kesäaktiviteetteihin.

 

Jos ostat 3 tai enemmän saat postikulut ilmaiseksi. Huom. Toimitus ainoastaan postitse!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 88 vrk 7 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 88 vrk 7 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.