Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Battleforge on online-reaaliaikastrategiapeli. Pelaajat ovat Skylordeja, joilla on jumalankaltaisia voimia loitsuta legendaarisia otuksia joukkoihinsa.

Otukset, yksiköt, loitsut ja rakennukset esitetään virtuaalisten pelikorttien muodossa, jotka heräävät eloon huikeiden animaatioiden avulla. Pelissä on myös DirectX 10.1 -tuki.

Battleforge on eeppinen fantasiapeli, joka edelläkävijän roolissa esittelee uuden tavan pelata strategiapelejä netissä moninpeliin suunnitellun pelimekaniikkansa ja runsaiden yhteisöominaisuuksiensa kautta. Pelaajat luovat omat armeijansa virtuaalisten korttien avulla ja yhdistävät voimansa online-pelissä taistellakseen toisiaan vastaan Nyn-maailman erilaisissa haasteissa. Battleforge yhdistelee reaaliaikastrategioiden tempoa keräilykorttien muokkaukseen.

Pelin on luonut EA:n maineikas Phenomic-studio.

 
Tärkeimmät toiminnot

Pelin konsepti
Koe tosiaikastrategia aivan uudesta näkökulmasta. Jokainen taistelu on erilainen ja jokainen armeija ainutlaatuinen. Luo omat taistelujoukkosi mahtavista olioista ja voimakkaista sotureista. Johda armeijaasi eeppisissä online-taisteluissa, yhdessä ystäviesi kanssa tai heitä vastaan.

Pelimuodot
Voit taistella yksin yksinpelitehtävissä tai liittoutua joukkueeksi jopa 12 osanottajan kesken. 1 vs. 1 -kaksintaistelujen lisäksi mukana on erilaisia turnauspelimuotoja ja kovatasoinen PvP-sijoituslista.

Voimat
Neljä voimaa määrittelee Battleforge-maailman tasapainon. Jokaisella näistä voimista on erikoiskykynsä, vahvuutensa ja heikkoutensa. Käytä loitsuvalikoimaa, maagisia rakennuksia ja voimakkaita yksiköitä strategiasi tukena. Yllätä vastustajasi täydellisellä taistelujoukolla - jokaiseen tilanteeseen.

Kortit

Voimat edustavat sodan työkalujasi: yksiköt, rakennukset ja loitsut, jotka välittyvät suoraan taistelutantereelle. Kokoa täydellinen armeija ennen taistelua valitsemalla oikeat osat alati kasvavasta kokoelmastasi ja johda ne taisteluun. Harvinaiset Rare-kortit avaavat käyttöösi täysin uusia taktiikoita ja ne ovat kaikkein himoitumpia vaihtokohteita pelin sisäisessä vaihtokaupassa.

Tavoitteesi
Eeppiset taistelut sodanruntelemassa fantasiamaailmassa odottavat sinua! Lyö legendaariset vastustajat PvE-taisteluissa ja lisää ne korttikokoelmaasi. Voit myös haastaa muita pelaajia tiukkoihin PvP-otteluihin parantaaksesi sijoitustasi ja voittaaksesi ainutlaatuisia palkintoja.

Taistelu jatkuu
BattleForgen maailma ei koskaan lepää. Löydät aina uusia pelaajia yhteisössä, sekä uusia haasteita. Uusia kortteja julkaistaan tasaisin väliajoin. Mielenkiintoiset kampanjat ja tehtävät täyttävät Battleforgen maailman ja pitävät mielenkiinnon yllä pitkään.

Peli on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 17:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.