Kuvaus

BEETHOVEN´S COMPLETE DOG-GONE COLLECTION

BOKSI SISÄLTÄÄ 6 ELOKUVAA

BEETHOVEN -- 1992

NEWTONIN PERHEEN ELÄMÄ MENEE UUTEEN JÄRJESTYKSEEN KUN KUVIOIHIN ASTUU SULOINEN JA KUOLAAVA BERNHARDINKOIRANPENTU BEETHOVEN . TÄMÄ KOMEDIA SAA KOKO PERHEEN HEILUTTAMAAN HÄNTÄÄ

BEETHOVENIN TOINEN -- 1993

RAKASTUNUT BEETHOVEN HALUAA ASETTUA ALOILLEEN JA PERUSTAA PERHEEN . YHTÄKKIÄ NEWTONEILLA ON BEETHOVENIN LISÄKSI HOIDETTAVINAAN NELJÄ PAHANKURISTA PENTUA.

BEETHOVENIN KOLMAS --- 2000

NEWTONIN PERHE ON LÄHDÖSSÄ MATKALLE SUKUKOKOUKSEEN . RETKI ON UNELMIEN TÄYTTYMYS RICHARD ISÄLLE , MUTTA MUULLE PERHEELLE SE ON PAINAJAINEN . AINAKIN SIIHEN ASTI , KUN AUTOSTA LÖYTYY SALAMATKUSTAJA - ISO , RAKASTETTAVA JA KUOLAAVA BEETHOVEN.

BEETHOVENIN NELJÄS -- 2001

PUISTOSSA KÄVELYLLÄ OLLUT BEETHOVEN PÄÄSEE VAPAAKSI JA SEKOITETAAN PIAN TÄYDELLISESTI KOULUTETTUUN BERNHARDINKOIRAAN , MICHELANGELOON . NEWTONIT EIVÄT VOI USKOA MITEN HIENOSTI BEETHOVEN ON ALKANUT KÄYTTÄYTYÄ . MITÄ OIKEIN ON TAPAHTUNUT?

BEETHOVENIN VIIDES -- 2003

BEETHOVEN VIETTÄÄ KESÄLOMAA HASSUN FREDDIE-SEDÄN LUONA . ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ BEETHOVEN LÖYTÄÄJOHTOLANGAN , JOKA VIE KADONNEEN AARTEEN JÄLJILLE . KULTAKUUME VALTAA KOKO PIKKUKAUPUNGIN , JA KUMMITUKSETKIN HERÄÄVÄT...

BEETHOVENIN ISO TILAISUUS --2008

KUN HOLLYWOODIN SUURIN KOIRATÄHTI YHTÄKKIÄ KAAPATAAN , TÄYTYY TUOTANTOYHTIÖN LÖYTÄÄ KIIREESTI UUSI KOIRA . HE VALITSEVAT MEIDÄN ISON ISON MÄRKÄKUONOISEN JA KUOLAAVAN YSTÄVÄMME BEETHOVENIN, HOLLYWOOD EI TULE OLEMAAN ENTISENSÄ !

 

KATSOTTU BOKSI

SUOMI TEKSTI

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 115 vrk 14 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 115 vrk 14 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.