Kuvaus

Kuvien elokuvat suomiteksteillä.

Being Julia / Finding Neverland   (2-disc)   uusi ja muoveissa.

 

Being Julia

Draama vuodelta 2004 ohjaus Istvan Szabo pääosissa Annette Bening ja Catherine Charlton.

Being Julia perustuu W. Somerset Maughamin romaaniin "Näyttelijätär", jonka elokuvasovituksesta vastaa Oscar-voittaja Ronald Harwood (Pianisti). Luvassa on valloittava yhdistelmä älykästä draamaa ja piikikästä komediaa. Elokuvan pääosassa nähdään Annette Bening, joka on lumoava näyttelijätär Julia Lambert.

Eletään vuotta 1938 Lontoossa, ja Julia on kukkeimmillaan, niin kaunottarena kuin näyttelijänä, mutta kaikesta huolimatta sekä hänen menestyksekäs uransa teatterissa että hänen avioliittonsa komean impressaarin Michael Gosselynin (Jeremy Irons) kanssa ovat menettäneet parhaan teränsä. Julia kaipaa elämäänsä uutuudenviehätystä, jännitystä, kipinöitä. Kuvaan astuu Tom Fennell (Shaun Evans), nuorimies joka tunnustautuu Julian innokkaaksi ihailijaksi. Julia ei kykene vastustamaan nuoren miehen palvontaa, joten hän päättää lääkitä lähestyvää keski-iän kriisiä pienellä romanssilla ja antautuu kiihkeään suhteeseen. Elämästä tuleekin paljon jännittävämpää, kunnes Julia joutuu toteamaan, että hänen nuori rakastajansa aikoo jättää suuren diivan pelkkään sivuosaan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Finding Neverland - tarinan lähteillä

Draama vuodelta 2004 ohjaus Marc Forster pääosissa Johnny Depp ja Kate Winslet.

Taianomainen fantasiaelokuva pohjautuu löyhästi James Barrien, klassikkosatu Peter Panin luojan, elämään. Tapahtumat sijoittuvat Lontooseen vuonna 1904, ja kuvaavat fiktiivisesti Barrien luovaa matkaa - aina inspiraation syttymishetkestä maailmankuulun näytelmän ensi-iltaan Duke of York teatterissa. Tämä ilta muuttaa niin Barrien kuin häntä ympäröivien ihmisten elämän.

Ohjaaja Marc Forster ("Monsters Ball") ja maineikas tähtikaarti (Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman sekä Julie Christie) kiidättävät katsojan unohtumattomalle matkalle, johon mahtuu niin huumaavaa fantasiaa kuin arjen realismiakin. Aikuiselämän vastoinkäymiset ja sydänsurut parannetaan lumoavalla mielikuvituksella ja lapsenomaisella viattomuudella - lapsen, joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Niin kriitikot kuin yleisötkin hurmannut elokuva palkittiin mm. seitsemällä Oscar-ehdokkuudella.

Valmistusvuosi: 2004 & 2004

Kesto: 1 h 39 min / 1 h 37 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1 / 2.35:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
Sulkeutuu 106 vrk 11 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 106 vrk 11 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.