Kuvaus

*Uusi*
BENEDICKTUX - rahvaat CD digipak

Nyt kysymällä mukaan pieni rintanappi myös ! Muutama jäljellä.
TARKAT TIEDOT saattavat löytyä kuvineen TÄSTÄ LINKISTÄ .
KAIKKI 100% AITOJA!!!
ALKUPERÄISIÄ JA KAIKKI UUSIA!!!
TÄYTTÄ TAVARAA.

[P] Hylsy Music /Propaganda Records 2010

FIBDC001

1. Rahvaat                     2.02       
2. Narkki Rakas            2.00        
3. Viha                           2.35        
4. Hilluu                         1.59        
5. Alko pistää pulloon 1.56     
            Remastered  trax...
6. Selli                          1.13        
7. Heittiö                       2.06        
8. Soosia Simolle        0.34       
9. Risti                         2.39        
10. Kaunis ilta               1.50  
      

EAN: 6430033220719 

Vesahoo – laulu
Repe – kitara
Villepee – rummut
Janne Rouvanen – basso (1-5)
Örkky – basso (6-10)

Sisältää remasteroidun Hätäpäissään EP:n.
WWW.MYSPACE.COM/BENEDICKTUX

video  https://www.youtube.com/watch?v=55Lqpva-FN4

Benedicktux pitää ylpeänä pystyssä simppelin ja horjuvan HC punkin lippua. Vaikka Rahvaat-EP:lle on tungettu mukaan remasteroitu versio bändin Hätäpäissään-EP:stä, ei rykäisylle siltikään saada kestoa yli 20 minuuttia. Laatu kuitenkin korvaa aina määrän, se on totuus.

Miten laadukasta tämän pääkaupunkilaisbändin meininki sitten on? Kappaleissa ei liikoja kikkailla, vaan eteenpäin humpataan muutamalla riffintyngällä ja Maho Neitsyen mieleen tuovalla laululla. Muutenkin kohkaus on joskus lähellä Maho Neitsyen alkoholinkatkuista tyyliä, joten ei ole ihme, että ekalla EP:llä bassossa oli vielä Mahojen Örkky.

Tunnelma on lyhyesti sanottuna sympaattinen. Biisit hujahtelevat sinne sun tänne, ja Irwin Goodman -coverissa Alko pistää pulloon meno alkaa olla jo todentuntuisen huuruista. Mielenkiintoista onkin huomata, että Hätäpäissään-EP tuntuu ainakin omissa korvissani tiukemmalta paketilta kuin nämä uudet vedot. No, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, mutta Rahvaat-osio alkaa olla minulle jo liian köykäistä möykkää.

Plussaa kuitenkin riemastuttavista sanoituksista. Harvoin sitä vessapaperin loppumisesta tai kiljupäissään metsässä hillumisesta näin rehevästi on sanailtu. Narkki rakas -biisissä päästään näköjään jo vittuilemaan hieman Klamydiallekin.

Imperiumi/Antti Klemi

 

Suomalaista hc-punkkia rämpyttävät ja karjuvat kossit värkkäsivät lyhyen ja ytimekkään “kokopitkän” albumin. Viisi ensimmäistä raitaa ovat täysin uutta tuotantoa, loput 5 ovat remasteroituja vanhasta EP:stä. Näin ollen saatiin pituutta lätylle jopa yli 20 minuuttia. Siinä täyttyikin hc-punkin ensimmäinen kirjoittamaton sääntö. Vain hienostelijat tekevät yli kolmeminuuttisia raitoja.

Sitten itse sisältöön. Yhteensä siis 10 raitaa paskalta haisevaa paatosta yhteiskunnasta ja omasta kaljantäyteisestä elämästä. Soittopuoli kuulostaa ihan kivalta, rumpali pysyy jotakuinkin rytmissä ja kitarat säröilevät juuri kuten pitääkin. Vesahoo (ei oikea nimi) hoitaa solistin osuutta juuri niin ansiokkaasti kuin voi olettaakin; modulaatioita ja muita euroviisuista tuttuja kikkailuja on turha odottaa.

Kyllähän tämän kerran läpi kuunteli jopa lähes kivuttomasti. Tämä on niitä levyjä, että arvostelijasta riippuen tätä ylistetään suomi-hc:n uudella tulemisella, tai vaihtoehtoisesti tusinalevynä muiden räkäpunkkareiden joukossa. Livenä keikat voivat olla vähintäänkin mielenkiintoisia, mutta näin CD-muodossa, en kovin nopeasti laita uudestaan soittimeen pyörimään. Kiitos ja anteeksi.


- Kaaoszine/Ville Manner




 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 9 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.