Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi   

EI SISÄLLÄ TEKSTITYSTÄ SUOMEKSI !!!  [ englanti puhe ja tekstitys ]

Levyjen aluekoodi on sama kuin meillä täällä Suomessa

 

Bergerac: Kausi 8 (3DVD) uusi ja muoveissa

Bergerac on BBC:lle vuosina 1981–1991 tehty, 87 jaksoa käsittävä brittiläinen rikosdraamasarja. Sarjan idea oli Robert Banks Stewartin, käsikirjoituksesta vastasivat hänen lisäkseen Jeffrey Caine ja Nick McCarthy.

Komea, mietteliäs ja omapäinen rikosylikonstaapeli Jim Bergerac Jerseyn ulkomaalaisvirastosta on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tv-etsivistä. Tässä sarjassa on kaikkea: vauhdikasta menoa, nerokkaita juonenkäänteitä, hienoja henkilöhahmoja ja verrattomia maisemia.

Jim Bergerac, jonka suosio perustuu yhtä paljon hänen inhimillisiin heikkouksiinsa kuin vahvuuksiinsakin, on raitistunut alkoholisti ja kivenkova, omia polkujaan kulkeva ammattilainen. 

Sarjan kulisseina on Englannin kanaalin kaunis Jerseyn saari. Bergeracin työkenttä onkin kerrassaan hätkähdyttävä: aurinkoinen lomasaari ja miljonäärien veroparatiisi, jossa on hengähdys Englantia ranskalaisin maustein. 

Siellä, missä on rahaa, on myös rikoksia, ja Bergeracin tutkimukset vievät hänet satamakahviloihin, korkeilla kallioilla seisoviin kartanoihin ja syrjäisiin poukamiin.

Sisältää sarjan 8. tuotantokauden kaikki 10 jaksoa ja joulun erikoisjakson.

Pääosissa: John Nettles, Terence Alexander, Sean Arnold, Deborah Grant, Louise Jameson, Cécile Paoli, Celia Imrie, Thérèse Liotard

Kesto: noin 10 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 21:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.