Kuvaus

041023

Kuvanmukaiset, todella hyvässä iskussa olevat, kerran läpi katsotut DVD boxit 90-luvun huippusuositun  nuoriso TV-sarjan BEVERLY HILLS 90210 ystäville.

Kaikki levykkeet ovat täysin naarmuttomat.  Ja kaikissa DVD boxeissa on suomitekstit.

Beverly Hills 90210 Kaudet 1-10 - DVD Boxit  (KOKO SARJA)

KAUSI 1:


Tule mukaan Beverly Hills 90210 -juhliin! Katso kuinka maanläheiset Walshin kaksoset Brandon ja Brenda (Jason Priestley ja Shannen Doherty) etsivät oikeaa reittiä läpi West Beverly Highin vaarallisten käytävien, kun perhe muuttaa Minnesotasta. Yhdessä sivistyneiden ystäviensä Dylanin (Luke Perry), Kellyn (Jennie Garth), Donnan (Tori Spelling), Steven (Ian Ziering) ja Davidin (Brian Austin Green) kanssa he ottavat vastaan nuoruuden haasteet aitoon L.A.-henkeen! Sarja on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa DVD:llä. Tässä kuuden levyn keräilypakkauksessa on kaikki ensimmäisen tuotantokauden 21 jaksoa sekä alkuperäinen pilottijakso. Katso, kuinka Beverly Hills 90210 ilmiö alkoi!

KESTO: 17h 7 min

- - - - -

KAUSI 2:

Tule mukaan seuraamaan tuotantokautta, josta ei kuumaa säpinää puutu. Kun Walshin kaksoset (Jason Priestley ja Shannen Doherty) oppivat suunnistamaan kaupungissa, jossa lapset kasvavat nopeasti, heidän ystävänsä Dylan (Luke Perry), Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling), Steve (Ian Ziering), Andrea (Gabrielle Carteris) ja David (Brian Austin Green) kokevat rakkauden, himon ja menetyksen ylä- ja alamäet. 

- - - - -

KAUSI: 3

Lukion vaiherikkaan viimeisen vuoden aikana Brandon (Jason Priestley), Dylan (Luke Perry), Brenda (Shannen Doherty), Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling), Steve (Ian Ziering), Andrea (Gabriella Carteris) ja David (Brian Austin Green) tulevat lähemmäksi toisiaan kuin koskaan aiemmin, kun heidän täytyy tehdä tärkeitä tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Näe kaikki jännittävät hetket, jotka liittyvät päätöstanssiaisiin, ulkomaanmatkoihin, taisteluun riippuvuuksia vastaan, kesätöihin, salaisiin suhteisiin, valmistujaisiin tällä 8 DVD-levyn kokoelmalla, jota ei ole julkaistu koskaan aiemmin. Koulussa ei ole koskaan ollut yhtä hauskaa!

- - - - -

KAUSI 4:

Ensemble-draama Beverly Hillsissä kasvavista nuorista aikuisista on sekoitus romanttista draamaa ja aihetta, joka ylittää kaikki kulttuurirajat. Tarina seuraa West Beverly -jengiä, kun he kypsyvät opiskelijoina ja sen jälkeen, kohtaavat uusia haasteita, kun he jatkavat kasvuaan ja löytävät lisää itsestään ja henkilökohtaisista tavoitteistaan. Kun heidän maailmansa kehittyvät, vanhoja ystävyyssuhteita testataan uusien suhteiden kehittyessä, mutta riippumatta siitä, kuinka monimutkaisiksi heidän maailmansa tulee, he jakavat aina vahvuutensa ja kokemuksensa.

- - - - -

KAUSI 5

Ensemble-draama Beverly Hillsissä kasvavista nuorista aikuisista on sekoitus romanttista draamaa ja aihetta, joka ylittää kaikki kulttuurirajat. Tarina on seurannut Walshin perhettä, kun he muuttivat keskiluokan Keskilännen naapurustosta varakkaaseen ja lumoavaan Beverly Hillsiin, kypsyivät lukiosta korkeakouluopiskelijoiksi ja kohtasivat uusia haasteita, kun he jatkavat kasvuaan ja löytävät lisää itsestään ja henkilökohtaisista tavoitteistaan. Kun heidän maailmansa kehittyvät, vanhoja ystävyyssuhteita testataan uusien suhteiden kehittyessä, mutta riippumatta siitä, kuinka monimutkaisiksi heidän maailmansa tulee, he jakavat aina vahvuutensa ja kokemuksensa.

- - - - -

KAUSI 6:

Beverly Hills 90210:n kaverukset vasta lämmittelevät! Brandon (Jason Priestley), Dylan (Luke Perry), Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling), David (Brian Austin Green), Steve (Ian Ziering), Val (Tiffani-Amber Thiessen) ja Clare (Kathleen Robertson) löytävät uusia rakkauksia, taistelevat riippuvuuksia vastaan ja tutustuvat oman koulunsa ulkopuoliseen maailmaan kuudennen kauden 31 kihisevän jakson parissa. Seuraa, kuinka Kelly ratkeaa huumeisiin, Dylan tekee yllättävän avioliittoehdotuksen ja Brandonin kotona kuvataan pornoa. Ystävyyden siteet eivät katkea, vaikka elämän myrskyt repivätkin eri suuntiin.

Kesto: 22 h 48 min. 
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

- - - - -

KAUSI 7:

Ennen siirtymistään työelämään Beverly Hills 90210 -sarjan ystävysjoukko aloittaa viimeisen opiskeluvuotensa. Katso seitsemännen tuotantokauden kaikki 31 kiihkeää jaksoa ja seuraa, miten Brandon (Jason Priestley), Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling), David (Brian Austin Green), Steve (Ian Ziering), Val (Tiffani-Amber Thiessen) ja Clare (Kathleen Robertson) kamppailevat luonnonmullistuksia vastaan, kohtaavat omat demoninsa ja huomaavat, että vanha suola janottaa. Opintojen päätösvuosi soittautuu odotettua kovemmaksi haasteeksi, kun Donna menettää neitsyytensä, Kelly alkaa yllättäen odottaa lasta, David kärsii tuhoisasta mielenterveysongelmasta ja yliopiston kampuksella koetaan pelottava panttivankiselkkaus.

Kesto: 1350 min
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti

- - - - -

KAUSI 8:

Tosielämä: 90210... Koulu on loppu ja Beverly Hills 90210 -sarjan ystävykset huomaavat, että elämä valmistumisen jälkeen ei olekaan niin helppoa kuin mitä he olivat kuvitelleet! Katso kahdeksannen tuotantokauden kaikki 30 kihelmöivää jaksoa ja seuraa miten Brandon (Jason Priestley), Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling), David (Brian Austin Green), Steve (Ian Ziering), Val (Tiffani Amber- Thiessen), Noah (Vincent Young) ja Carly (Hilary Swank) tutustuvat rakkauteen ja elämään koulun jälkeen. Seuraa Kellyn toipumista ampumavälikohtauksesta, Brandonin ja Kellyn hääsuunnitelmia ja Donnan huumeyliannostusta. Nuoret ymmärtävät pian, että koulun jälkeinen arkitodellisuus voi olla aivan yhtä täynnä yllätyksiä kuin koulumaailmakin.

Kesto: 1358 min
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti

- - - - -

KAUSI 9

Ensemble-draama Beverly Hillsissä kasvavista nuorista aikuisista on sekoitus romanttista draamaa ja aihetta, joka ylittää kaikki kulttuurirajat. Tarina seuraa West Beverly -jengiä, kun he kypsyvät opiskelijoina ja sen jälkeen, kohtaavat uusia haasteita, kun he jatkavat kasvuaan ja löytävät lisää itsestään ja henkilökohtaisista tavoitteistaan. Kun heidän maailmansa kehittyvät, vanhoja ystävyyssuhteita testataan uusien suhteiden kehittyessä, mutta riippumatta siitä, kuinka monimutkaisiksi heidän maailmansa tulee, he jakavat aina vahvuutensa ja kokemuksensa.

- - - - -

KAUSI 10

Ensemble-draama Beverly Hillsissä kasvavista nuorista aikuisista on sekoitus romanttista draamaa ja aihetta, joka ylittää kaikki kulttuurirajat. Tarina seuraa West Beverly -jengiä, kun he kypsyvät korkeakouluopiskelijoina ja sen jälkeen, kohtaavat uusia haasteita, kun he jatkavat kasvuaan ja löytävät enemmän itsestään ja henkilökohtaisista tavoitteistaan. Kun heidän maailmansa kehittyvät, vanhoja ystävyyssuhteita testataan uusien suhteiden kehittyessä, mutta riippumatta siitä, kuinka monimutkaisiksi heidän maailmansa tulee, he jakavat aina vahvuutensa ja kokemuksensa. Tämä DVD-kokoelma sisältää kaikki sarjan viimeisen kauden jaksot. Pääosissa Luke Perry, Jason Priestly, Ian Ziering, Daniel Cosgrove, Tori Spelling.

- - - - - 

POSTITETTAESSA PK.lisä  8,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 12 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

149,95 € Sulkeutuu 24 vrk 12 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.