Kuvaus

Wsoy 2000 Kovakansi

1.painos

Lyhyt historia lähes kaikesta kirjoista tutun Brysonin teos amerikkalaisen muutosta Britannian maaperälle

Astuessaan vuonna 1973 ensimmäistä kertaa Britannian maaperälle Bill Brysonilla ei ollut aavistustakaan, kuinka kohtalokkaan askeleen hän oli ottanut. Kun kaksi vuosikymmentä myöhemmin tulee aika lähteä, hänellä on englantilainen vaimo ja lukemattomia muistoja erikoisista briteistä ja heidän saarestaan.

Jäähyväisiksi Bryson päätti kiertää vielä kerran vihreän ja ystävällisen maan, josta oli tullut hänen kotinsa. Harvassa maassa monet historialliset merkkipaikat ovat niin lähellä toisiaan, useimmiten kävelymatkan päässä. Lontoo, Liverpool ja Edinburgh ovat vain muutamia etappeja matkalla, jonka varrelta löytyy runsaasti pubeja, joihin poiketa suojaan sateelta. Britannia on säilynyt hauskojen ja omituisten asioiden aarreaittana, minkä vuoksi saarivaltakunnan elämä jaksaa edelleen ihastuttaa.

Vaikka paljon vanhaa ja arvokasta on jo katoamassa, Britannian erikoisia asukkaita ei saa muuttumaan. Heidän hyveitään ovat lämmin huumori, kiitollisuus pienistä nautinnoista ja loputtomat keskustelut parhaista ajoreiteistä pikkusaaren kapeilla teillä. Ja yhtä takuuvarmasti televisiosta tulee aina Cagneyn ja Laceyn uusintoja. Britanniasta voi lähteä, mutta taakseen sitä ei voi jättää koskaan.

Ei merkintöjä 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 92 vrk 9 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 92 vrk 9 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.