Kuvaus


Tämän englantilaisen syntikkaduon perustivat Lontoossa 1979 herrat  Neil Arthur & Stephen Luscombe. He tekivät 80-luvun puoliväliin mennessä useita hittejä kuten tällä levyllä oleva  "Blind Vision," sekä "Don't Tell Me," "Living On The Ceiling," "Lose Your Love," "That's Love, That It Is" ja "Waves." Bändi hajosi 1986 mutta perustettiin uudelleen 2006 joskin mnykyään sen nimissä esiintyy enää Arthur.
Tämä maxisingle vuodelta 1982 (London Records – BLANX 5) on sekä vinyyliltään että kansiltaan varsin hyvässä kunnossa (EX/EX-).
Genre:    Electronic, Pop, Style:    Synth-pop
Biisit (pidennettyjä versioita)
A-puoli: Blind Vision
B-puoli: Heaven Knows Where Heaven Is    

KUNTOLUOKITUS (vinyyli/kannet):

SS = Still Sealed (Yhä kelmussa)

New/M = Uusi/Kuuntelematon

NM = Levyssä eikä kannessa minkäänlaisia kulumisen jälkiä.

EX = Erittäin hyväkuntoinen, levyssä voi olla jokunen hius naarmu, muttei vaikuta soimiseen mitenkään, kannessa saattaa olla lievää jälkeä.

EX- = Hyväkuntoinen, levyssä hieman naarmua, mutta soi edelleen hyvin läpi. Kannessa voi olla aavistus kulumaa mm. reunoissa sekä lievä ring wear.

VG+ = Hieman huonokuntoinen, levyssä enemmän visuaalisia jälkiä, voi ehkä hieman ritistä mennessään. Kannessa näkyvä ring wear tahi puhki reunasta.

VG = Huonokuntoinen, enemmän ritinää ja napsua ehkä pientä rahinaa, kansi voi olla kahtia pidemmältä matkalta tai muutoin kulunut kauttaaltaan.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 16 h 22 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 10 vrk 16 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.