Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Blondin kosto -kokoelma / Legally Blonde Collection (3DVD) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Blondin kosto / Legally Blonde 

Elle on blondien kuningatar, joka tekee mitä vain pitääkseen miehensä. Vaikka se merkitsisi... oikeustieteiden opintoja! 

Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis sekä Victor Garber tähdittävät komediaa, jolla on kultainen sydän - ja kutrit sävy sävyyn.

Elle Woods (Reese Witherspoon) on Californialaisblondi jolla on kaikkea: merkkivaatteet, cooleimmat ystävät ja koulun komein kundi. 

Mutta kun Warner Huntington III (Matthew Davis) päättää yllättäen jättää Ellen ja suunnata Harvardiin lukemaan lakia, joutuu Elle ottamaan ohjat täydellisesti manikyroituihin käsiinsä, ja päättää pyrkiä samaan opinahjoon! 

Warnerin luulisi palaavan suhteeseen mukisematta - mutta toisin käy. Niinpä Ellellä on edessään elämänsä taistelu - rakkauden, kunnian, oikeuden ja kaikkien blondien puolesta!

______________________________________________

Blondin kosto 2 / Legally Blonde 2 

Reese Witherspoon on taas astunut Elle Woodsin pikkupikkupiikkareihin ja tie vie kohti Capitolin kukkulaa!

Opintojen päätyttyä Elle on nouseva lakimiehenalku ja valmis astumaan avioliiton auvoisaan satamaan.

Mutta kun Elle saa kuulla, että rakkaan sylikoira-Bruiserin sukulaiset ovat kosmetiikkafirman - ja kaiken lisäksi hyvän sellaisen! - koe-eläiminä, Elle kääntää piikkarien suunnan kohti Washingtonia ja ottaa koira-asiat omiin hyvinhoidettuihin käsiinsä.

Elle näyttää miten blondien blondi söpössä vaaleanpunaisessa jakkupuvussa (Gucci-laukulla asustettuna, tietysti!) pistää koko liittovaltion näppärästi järjestykseen!

______________________________________________

Blondien kosto / Legally Blondes 

Kun Elle Woodin nuoremmat, mutta yhtä blondit serkut Annie ja Izzy (Milly ja Becky Rosso) muuttavat Englannista Kaliforniaan, he uskovat sopeutuvansa joukkoon helposti pinkkien vetimien, suloisten koirien ja maalaisjärkensä avittamina.

Paikan päällä selviää kuitenkin, että he ovat kaukana uuden koulunsa pukeutumiskoodeista ja varallisuuskeskeisestä hierarkiasta.

Kun koulun valtaapitävät oppilaat kääntyvät tyttöjä vastaan ja yrittävät lavastaa heidät syyllisiksi rikokseen, on Izzyn ja Annien käytettävä järkeään ja viehätysvoimaansa puhdistaakseen maineensa ja näyttääkseen koko koululle että niin luokkahuoneessa kuin raastuvassakin on vaarallista aliarvioida blondipoweria!

______________________________________________

Ohjaus: Robert Luketic, Charles Herman-Wurmfeld, Savage Steve Holland

Pääosissa: Reese Witherspoon, Matthew Davis, Holland Taylor, Luke Wilson, Victor Garber, Jennifer Coolidge, Selma Blair, Linda Cardellini, Raquel Welch, Ali Larter, Brittany Curran, Bobby Campo, Rebecca Rosso, Camilla Rosso, Chloe Bridges

Valmistusvuosi: 2001 / 2003 / 2008

Kesto: 1 h 32 min / 1 h 30 min / 1 h 22 min 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 1 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 16 vrk 1 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.