Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä seuraavat blu-ray elokuvat. Kaikki elokuvat ovat pohjoismaisia julkaisuja ja ne on laitettu myyntiin keräilijän kokoelmasta. Levyt ja kansipaperit ovat uutta vastaavassa kunnossa sekä kotelot ovat täysin ehjiä, ellen elokuvan kohdalla toisin mainitse. Tavallisten blu-ray-koteloiden mahdollisesta pienestä ja tavanomaisesta hyllykulumasta en kuitenkaan erikseen mainitse. Hintapyynnöt ja mahdolliset lisätiedot elokuvien kohdalla. Voin myydä elokuvia myös yksittäin tai pienemmissä erissä. Tässä tapauksessa kerro ilmoituksen Kysymykset-kentässä mitkä elokuvat haluat ostaa niin teen niistä uuden myynti-ilmoituksen. Jos et osta kaikkia elokuvia, voivat postikulut olla halvemmat. Kysy tässä tapauksessa postikuluista ennen maksamista. Tarkistathan alta mitkä elokuvista ovat vielä saatavilla ennen kuin huudat kohteen.

-Resident Evil: Welcome to Raccoon City 3,-

-The Evil Dead 3,-
Kauhuklassikko! Ota huomioon elokuvan ikäraja.

-Korppi (blu-ray+DVD) 3,-
Kotelo on ottanut hieman osumaa kuljetuksessa ja sen takia kotelon selkämyksen yläosasta puuttuu pieni palanen. Puuttuvan osan alapuolella on pieni repsottava muovinpalanen, joka on jokseenkin terävä. Kannattaa siis varoa sormia! Muuten kotelo on erittäin siistikuntoinen ja ehjä. Kotelo pysyy myös kiinni yhtä hyvin kuin täysin ehjä kotelo. Jos olet tarkka koteloidesi kunnosta, pyydäthän lisäkuvia! Sisältää elokuvan sekä blu-raylla että DVD:llä. Kätevää!

-Abraham Lincoln: Vampire Hunter (blu-ray+DVD) 3,-
Kotelon kannessa jokseenkin tavanomaista suurempaa hyllykulumaa. Sisältää elokuvan sekä blu-raylla että DVD:llä. Digitaalisen kopion lunastaminen ei ole enää voimassa.

-Metallica: Through the Never (blu-ray+2xDVD) 5,-
Elokuvassa EI ole tekstitystä. Tosin elokuva ei kyllä sisälläkään paljoa dialogia. Yhden blu-rayn ja kahden DVD:n paketti. Blu-raylla elokuva sekä 2D- että 3D-versiona. Haluttu versio elokuvasta valitaan päävalikosta. DVD:istä ensimmäinen sisältää elokuvan ja toinen yli kolmen tunnin verran bonussisältöä. Bonus-DVD:ssä on pari hyvin pientä ja kevyttä huomaamatonta jälkeä, jotka eivät vaikuta levyn toistamiseen. Blu-rayssa on yksi tällainen jälki.

-Jurassic World: Fallen Kingdom 5,-
Tuote on poistettu muoveista, mutta levyä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uutta vastaava tuote!

-Your Name.
MYYTY

-Mr. Nobody (blu-ray+DVD) 4,-
Erikoisjulkaisu, joka sisältää elokuvan teatteriversion blu-raylla ja ohjaajan version DVD:llä.

-Project X 3,-
Sisältää elokuvasta sekä teatteriversion että pidennetyn version. Digitaalisen kopion lunastaminen ei ole enää voimassa. Levyssä kaksi pientä ja kevyttä jälkeä, jotka huomaa vain levyä tarkasti valoa vasten tarkastelemalla. Nämä eivät vaikuta levyn toistamiseen.

-Napapiirin sankarit 2 (3,-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


32 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 22:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.