Tuote on myyty käyttäjälle MarkoTj hintaan 1,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Jumala antoi heille tehtävän. Blues tuli jostain muualta. Kaikkien aikojen svengaavin elokuva uusilla kohtauksilla höystettynä! Mustanpuhuva Jake Blues vapautuu vankilasta. Yhtä vähäeleinen veli Elwood ottaa Jaken avosylin vastaan ja yhdessä he lähtevät vierailulle kirkon ylläpitämään lapsuudenkotiinsa, jossa he kasvoivat nunnien oppien mukaisesti. Pahaksi onneksi koko paikka on menossa vasaran alle ellei tarvittavia verorasteja makseta.

Jake ja Elwood aikovat pelastaa vanhan kotinsa ja päättävät jälleen lähteä tien päälle vanhan bändinsä kanssa. Mutta pystyvätkö he saamaan vanhan jengin jälleen kokoon ja keräämään tarvittavat rahat? Vaikeudet bluesmiesten tiellä ovat lukuisat, mutta veljesten usko "Jumalan tehtävän" onnistumiseen on horjumaton!

Ohjaus:
John Landis

Käsikirjoitus:
John Landis
Dan Aykroyd

Näyttelijät:
John Belushi
Dan Aykroyd
James Brown
Cab Calloway
Ray Charles
Aretha Franklin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.3.2024 13:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.