Kuvaus

Väärä kysymys: ”Onko siellä joku?”
Oikea kysymys: ”Kuka siellä on?”

Viisikymmentä vuotta sitten se alkoi – nykyinen ufovillitys. Vuosituhannen loppua kohden ufojen vaikutus moninkertaistuu. Yhä useammat uskovat ufojen ennakoivan uuden aikakauden läpimurtoa. Tiedotusvälineet ovat täynnä ufoilmiöön liittyviä salaperäisiä aiheita. Ufouskovien mukaan käsitykset näkyvästä ja näkymättömästä kokevat totaalisen uudistuksen – viimeistään silloin kun suurvallat pakotetaan tunnustamaan totuus laskeutuneista ufoista ja niistä tavoitetuista humanoideista. Mitä tulee nykyisen tilalle?

Ufot eivät tiedä hyvää

Näin väittää Bob Larson, koloradolainen radio- ja tv-mies, kirjailija, jonka teoksia on julkaistu satojatuhansia eri kielillä. Larson kulkee ufoilmiön kulisseihin reportterin vaistolla – ufot kohdataan totuudella. Paljastuu, että ufoliikehdintä perustuu todistettuun harhatietoon. Mutta kuka – ketkä – todella harhauttavat meitä?

  • Muukalaisia on kohdattu – kaikkien asteiden yhteydet ovat todellisuutta!
  • Mikä on ufoilmiöiden historia?
  • Mitä todella tapahtuu ufoihin siepatuille – miten sieppaus järjestetään?
  • Lucifer ja ufot – ja lopun aika?
  • Mitä Raamattu sanoo elämästä maapallon ulkopuolella ja sen etsimisestä?

Bob Larson tarttuu jokaiseen ufokysymykseen, jonka ihminen voi esittää. Mikään ei ole tabua. Haastamme sinut harkitsemaan kirjoittajan väitteitä.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde

Suomalainen ufohenkilö julistaa humanoidien johtaman uuden maailmanjärjestyksen tuloa. Lisääntyvällä teholla Luukanen-Kilde vakuuttaa ufojen salaisuuden löytyvän nimenomaan parapsykologian ja henkimaailman raolla olevien porttien takaa.

Dipl. ins. Seppo Tuominen on analysoinut Rauni-Leena Luukanen-Kilden tapausta. Myös hän uskoo ufojen ja parapsykologian kuuluvan yhteen. Mutta... Lue tästä kokonaisvaltainen totuus ufoista. Opi sekin, mikä merkitys ufoilla on kenties hyvinkin pian tapahtuvassa uskovien ihmisten evakuoinnissa maaplaneetalta taivaallisiin maailmoihin.

-----
 

Kuvan pehmytkantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  Siisti käytetty kirja. Ei merkintöjä. Kannen pieni kulmataitos.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

---------- > PK Y.L., rajatieto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Sulkeutuu 16 vrk 2 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 16 vrk 2 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.