Kuvaus

Bodyjumppa: Liikekuvasto – Vatsa

 

18 vatsalihasliikettä

Supersarjat Ja Tehovinkit

2 harjoitusohjelmaa

 

 

Bodyjumppa-sarja esittelee tehokkaat ja monipuoliset lihaskuntoliikkeet eri lihasryhmille. Voit valita itsellesi sopivat harjoitukset liikeluettelosta. Kiinnittämällä huomiota liikkeiden valintaan sekä suoritustekniikkaan harjoittelusi monipuolistuu ja tulokset ryhdittävät olemustasi. Sarjassa videoilla opetetut liikkeet ja harjoitukset soveltuvat tehtäväksi kotona, matkoilla, lomalla ja harjoitussalilla.

LIHASKUNTO-OHJELMA opastaa sinua monipuoliseen harjoitusrytmiin, jolla lihasten perusvoima, kimmoisuus ja ryhdikkyys paranevat. Jäntevyys ja tasapainoinen olemus on osa hyvinvointia. Liikunnanohjaaja Teemu Kunttu ja fysioterapeutti Satu Pajala opastavat tehokkaaseen suoritustekniikkaan ja antavat vinkit harjoitusohjelmien rakentamiseen. Liikkeet etenevät peruskuntoa kohottavista liikkeistä rutistusta vaativiin supersarjoihin. Lisätehoa saat käsipainoista, vastuskumista, kepistä ja kuntotangosta.

VATSALIHASTEN KUNTO on tärkeää ryhdikkyyden ja selän hyvinvoinnin kannalta. Ylempien- ja alempien sekä vinojen vatsalihasten monipuolinen ja vaihteleva harjoittaminen auttaa niiden tasapainoiseen kehitykseen. Vatsalihasten harjoitusten liikekokonaisuudet ja tempo vaihtelevat Teemun ja Sadun harjoitusohjelmissa. Dvd:llä esitellään 20 erilaista vatsalihasliikettä, kaksi harjoitusohjelmaa sekä tehovinkit ja supersarjat.

 

Kesto:
35 min

Esiintyjät:  Satu Pajala & Teemu Kunttu

R2

S/T


Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,98 €
Sulkeutuu 11 vrk 7 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 11 vrk 7 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.