Kuvaus

Kuvien siistikuntoinen dvd. Kyseessä videovuokraamokäytössä ollut dvd, joten kansipaperissa on/saattaa olla tarroja, naarmuja, pieniä repeämiä, tms. , vuokraamotarroja saattaa olla värjätty jotta ei ole niin pahan näköisiä hyllyssä, hentoja naarmuja saattaa olla dvd:ssä, kaikki dvd:t on kuitenkin toimintakuntoisia. Kaikissa elokuvissa on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Laitan kaikkiin näihin videovuokraamoelokuviin kuntoluokaksi tyydyttävän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Vuonna 2000 Yhdysvalloissa harjoitettiin laitonta uhkapelitoimintaa 100 miljardin dollarin edestä. Vedonlyönti urheilutuloksista on koko kansan huvi, joka useimmiten ei kestä päivänvaloa. Kolme ystävää, Casey, Toby ja Jude, päättävät tehdä tiliä alkamalla freelance vedonvälittäjiksi yliopistolla. Tietokoneiden avulla hommaa voi pyörittää pienellä mutta sitäkin kylmäpäisemmällä porukalla ja voitot ovat muhkeat. Kolmikko tienaa hyvät rahat fanaattisten urheilufanien kustannuksella, mutta tulee samalla herättäneeksi turhan paljon huomiota. Vedonvälittäminen on nimittäin paikallisen mafian yksinoikeus ja koulupojat ovat pulassa alta aikayksikön. Mafialla on raudanluja monopoli uhkapeleihin eikä se aio suvaita märkäkorvia reviirillään?

Nick Stahl Johnny Galecki Lukas Haas Rachael Leigh Cook

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 15 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,90 € Sulkeutuu 1 vrk 15 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.