Kuvaus

Richard Linklaterin (Rakkautta ennen aamua) uutuuselokuva Boyhood on elämänmakuinen kasvutarina, joka seuraa Masonin (Ellar Coltrane) varttumista pojasta nuoreksi mieheksi. Ajan kulun voi aistia valkokankaalla ainutlaatuisella tavalla, sillä elokuvaa on kuvattu 12 vuoden ajan (2002-2013) samojen näyttelijöiden kanssa.

6-vuotiaan Masonin elämässä on tapahtumassa suuria ja hämmentäviä muutoksia: hänen yksinhuoltajaäitinsä Olivia (Patricia Arquette) on päättänyt, että perhe, johon kuuluu myös isosisko Samantha (Lorelei Linklater), muuttaa toiseen kaupunkiin. Samaan aikaan hänen pitkään Alaskassa asunut isänsä (Ethan Hawke) tekee yllättäen paluun lasten elämään.

Boyhood seuraa Masonin elämän käännekohtia yli vuosikymmenen ajan. Poikavuosiin jättävät jälkensä niin vanhemmat, vanhempien uudet puolisot, tytöt, opettajat, pomot, vaaranpaikat, intohimot kuin luovat pyrkimyksetkin. Kaiken keskellä Masonin on löydettävä oma tiensä itse.

Loppuunmyyty Suomi/Nordic-versio on muoveissa. Postitus kuplakuoressa 4 euroa Prahasta. Kaksi yksittäistä blu-rayta, dvd:tä tai 4K-leffaa samoilla kuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 15 h 39 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 21 vrk 15 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.