Kuvaus

Korkealaatuinen ja kaunis ametistigeodi on näyttävä ja luonnonmukainen sisustuselementti koriste-esineenä ja erittäin parantava kivi. Ametistimme on peräisin Brasiliasta ja ne on tarkasti leikattu ja hiottu reunoilta. Koska luonnonjalokivet ovat eri muotoisia, niiden painot myös vaihtelevat hieman. Tarjolla on kolmea kokoluokkaa, tilatessasi saat juuri sinulle parhaimman kiven, joka valikoituu sinulle intuitiolla. Näin ollen kivi on juuri sinulle tarkoitettu, sillä se kutsui sinua.

Katso kokojen hinnat täältä ja maksu sen mukaan: https://lahjashop.com/products/ametistigeodi

Ametisti tuo suojelusta negatiivisia energioita vastaan ja se on erittäin hoitava kivi. FengShuissa ametistipuu tuo myös hyvää onnea ja korkeita hyviä värähteitä kotiisi houkutellen vaurautta, terveyttä ja iloa.
 

Aasialainen yhteistyökumppanimme on hionut kivien reunat tarkasti käsityönä. Käsityö tehdään tilauksen jälkeen yksilöllisesti, joten tälle tuotteelle ei palautusoikeutta - tuote myös ladataan reiki-energiahoidolla aktivoimaan Feng Shuin positiiviset vaikutukset kullekin tilaamallesi Ametistigeodille erikseen. (sis. hintaan)

HUOM. Puujalusta ei tule mukaan! Ensimmäisessä kuvassa on 1000g ametisti ja sen koko on n. 13cm korkeutta x 10,5cm leveyttä x 3,5cm paksuutta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 9 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.