Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä iskussa olevat blue-ray disc boxit suositun TV-sarjan BREAKING BAD diggareille.

Breaking Bad on yhdysvaltalainen Vince Gilliganin luoma mustan huumorin sävyttämä rikosdraamasarja, jota tuotettiin vuodesta 2008 vuoteen 2013 yhteensä viisi tuotantokautta 
 

Breaking Bad kertoo lukion kemianopettajasta Walter Whitesta (Bryan Cranston), joka saatuaan tietää sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää, alkaa valmistaa metamfetamiinia yhdessä vanhan oppilaansa Jesse Pinkmanin (Aaron Paul) kanssa, turvatakseen perheensä taloudellisen tilanteen ennen kuolemistaan. Walterin perheeseen kuuluu hänen vaimonsa Skyler (Anna Gunn), heidän lievästi kehitysvammainen teinipoikansa Walter Jr. (RJ Mitte) ja toisesta tuotantokaudesta alkaen pieni tytär Holly (Elanor Anne Wenrich). Sarjassa esiintyvät myös Skylerin sisko Marie (Betsy Brandt) ja hänen aviomiehensä Hank (Dean Norris), joka on Yhdysvaltain huumepoliisin DEA:n agentti. Walter palkkaa lakimiehen nimeltä Saul Goodman (Bob Odenkirk), jonka kautta hän tapaa yksityisetsivä Mike Ehrmantrautin (Jonathan Banks) ja huumeparoni Gus Fringin (Giancarlo Esposito). Viimeinen kausi esittelee kaksi merkittävää hahmoa nimeltä Todd Alquist (Jesse Plemons) ja Lydia Rodarte-Quayle (Laura Fraser).

Sarja sai lukuisia palkintoja joihin lukeutuu kuusitoista Emmy-palkintoa, kahdeksan Satellite-palkintoa, kaksi Kultaista maapalloa, kaksi Peabody-palkintoa ja yksi People’s Choice -palkinto. Breaking Badia pidetään yhtenä parhaista televisiosarjoista kautta aikojen.


BREAKING BAD - Kaudet: 2, 3, 4 ja The Final season (5 vol. 2) - blu-ray disc Boxit

KAUSI 2:


Tyylikkäin sarja pitkään aikaan!Walt ja Jessen kumppanuutta uusia ulottuvuuksia, mutta samalla he alkavat löytää ääripäitä huumekaupan ja sen maailmassa . Heidän metamfetamiini tekee niistä rikas, mutta se on yhä vaikeampaa Walt salata totuuden vaimoltaan Skyler (Anna Gunn), hänen poikansa Walter Jr. (RJ Mitte) ja lanko Hank (Dean Norris) on huumeita. Walt taistelee säilyttää hallita elämäänsä kaikkine siihen liittyvine kannalta neuvottelemalla brutaalin huumekauppias, kauempaa elämään vaimonsa ja poikansa, lähestyvästä syntymän tytär ja huumeriippuvaisille liikekumppani - vaikka hän itse on sairastavan parantumatonta keuhkosyöpää.

- - - - - 

KAUSI 3:

Muista nimeni

Parhaan miespuolisen draamanäyttelijän Emmyn voittanut Bryan Cranston esittää Walter Whitea, taitavaa kemistiä, joka on päätynyt kohtalon oikuista opettajaksi ja osa-aikaiseksi autopesulatyöntekijäksi. Kaikki muuttuu, kun Walter kuulee sairastavansa parantumatonta syöpää. Hän miettii keinoja turvata perheensä toimeentulo jatkossakin ja keksii yllättävän ratkaisun: huumekaupan. Walter ottaa kemistintaitonsa käyttöön ja lähtee rikoksen poluille johtoajatuksenaan, ettei hänellä ole mitään hävittävää. Vaarallisiin huumekuvioihin sekaantuminen ei kuitenkaan tee kiltistä Walterista hirviötä, päinvastoin.

- - - - -

KAUSI 4:

Ilmiö saa jatkoa, kun Breaking Bad nousee uusiin korkeuksiin tähän asti jännittävimmällä tuotantokaudellaan.

Useita Emmy-palkintoja roolistaan kahminut Bryan Cranston nähdään entisenä lempeänä kemian opettajana Walter Whitena, jonka siirtyminen vaaralliseksi rikolliseksi kärjistyy huikealla neljännellä tuotantokaudella.

- - - - -

KAUSI 5 vol. 2 - THE FINAL SEASON:

Viimeisen tuotantokauden kahdeksan jaksoa vievät Walter Whiten tarinan päätökseen.

Emmy-palkitut Bryan Cranston ja Aaron Paul saattavat tarinan veriseen päätökseensä ikimuistoisissa rooleissaan Walter Whitena ja Jesse Pinkmanina. Viimeisissä jaksoissa unohtumaton sarja kohtaa vääjäämättömän loppunsa.

- - - - -

POSTITETTAESSA PK.lisä 6,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 18 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,95 € Sulkeutuu 42 vrk 18 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.