Kuvaus

BROTHERS IN ARMS: EARNED IN BLOOD (PC) on loistavan ja autenttisen sotapelin uusi uljas tuleminen. Tilaa oma jännitysnäytelmäsi Toiseen Maailmansotaan!

Brothers In Arms: Earned In Blood -jatko-osa jatkaa Brothers In Arms: Road To Hill 30 -pelin tarinaa ja se kuljettaa pelaajan Carentanin ohitse aina Normandian vapautukseen saakka. Pelaajan hahmona toimii alkuperäisessä pelissäkin mukana taistellut Joe Hartsock.

Peliin on lisätty uusia aseita, kulkuneuvoja ja moninpelitehtäviä. Uusien ominaisuuksien lisäksi on myös kehittynyt tekoäly ja parempi taistelusysteemi. Mukana uusi yksinpelitarina ja täysin uudistettu yhteistyö-pelitila, mm. Skirmish -tila jossa yksi tai kaksi pelaajaa voi osallistua autenttisiin "tour of duty" - taistelutehtäviin. Paranneltu verkkopelituki myös konsoleissa! Uusia autenttisia aseita ja kulkuneuvoja kuten M10 Wolverine Tankkituhoaja. Haastavammat ja dynaamisemmat taistelut: "close quarter" urbaanit ympäristöt ja uusi seuraavan sukupolven tekoälyjärjestelmä.

Laitevaatimukset:
P3 1 Ghz prosessori, 256 Mt RAM. Videokortti (3d): GeForce 3 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0 -tuki jne.). Huom! GeForce 4MX ei toimi tämän pelin kanssa, koska 4MX ei tue varjostusta. Windows®-yhteensopiva äänikortti. NVIDIA® nForce tai muut emolevyt/äänikortit jossa Dolby® Digital Interactive Content Encoder, jonka Dolby Digital audio-ääni edellyttää. DirectX®: DirectX® -versio 8.1(sisältyy) tai uudempi. CD-Rom. Direct X 9.0 -yhteensopiva OS (Windows 98 tai uudempi).

Suositus:
P4 2.5 Ghz prosessori. 1 Gt RAM-muistia. Videokortti (3d): GEFORCE 3 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0 -tuki). Windows®-yhteensopiva äänikortti. Windows 2000 tai uudempi.

Tuotenumero: PC4213
Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Manuaali levyllä
Levyn kunto: Uudenveroinen
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 3 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,35 € Sulkeutuu 13 vrk 3 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.