Kuvaus

Kirjoittanut: Louid Albert
Kuvittanut: William Vance

Bruno Brazilia kutsutaan yleisesti salaisten agenttien kuninkaaksi. Hän johtaa Kaimaanien iskuryhmää, joka on erikoistunut mafian ja järjestöytyneen kansainvälisen rikollisuuden tuhoamiseen sen kaikissa muodoissa.
Kaimaanien iskuryhmän muodostavat Bruno Brazilin lisäksi kuvankaunis ruskeaverikkö, lempinimeltään Ruoska, sekä teräshermoiset Gaucho, Billy, Big Boy ja Tex.
Kaimaanien iskuryhmällä on käytettävissään agenttimaailman viimeisimmät huippusalaiset keksinnöt, useimmat vielä toistaiseksi tuntemattomia ammattilaistenkin keskuudessa.

Tässä albumissa Viittä vaille maailmanloppu, Bruno Brazil paljastaa Kaimaanien iskuryhmän tuella superkamikaze-tuhoraketin, joka on salainen japanilainen muunos sadanaikaisesta saksalaisesta V1 -aseesta. Häikäilemätön rikollisjoukkue on kaapannut sen haltuunsa. He aikovat sulattaa raketin kyltymättömällä ydinvoimalla napamantereiden jäät, haudata sulaneiden vesimassojen alle suurimman osan maapalloa ja altistaa jäljellejääneet herruuteensa. Tapahtumat vyöryvät tulenarassa, eksoottisessa Thaimaassa, joka kuhisee turisteja ja salaisia agentteja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 6 vrk 8 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 6 vrk 8 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.