Kuvaus

Ruotsin suurlähettilään poika Oscar Rieder löydetään kuolleena Ruotsin Venäjän-suurlähetystöstä Moskovasta keskellä kuuminta kesää. Hänen vieressään makaa maksettu seuralainen, joka juuri ja juuri vielä hengittää.
Syyttäjä Sergei Skurov ryhtyy tutkimaan tapausta, jossa mikään ei tunnu olevan yksinkertaista. Skurovin ystävä Tom Blixen saa edesmenneen Oscar Riederin työpaikan ja huomaa pian, että hänen työnantajansa Maratech on sekaantunut laittomaan asekauppaan. Yhdessä Skurovin kanssa he ryhtyvät selvittämään vyyhteä, joka ulottuu Ruotsin poliittisen järjestelmän huipulle asti.
Loppukesän hiostavassa helteessä Moskova näyttäytyy uhkaavana paikkana, jossa kaikki on mahdollista, jos on tarpeeksi valtaa ja rahaa. Tomin ilo uudesta työpaikasta vaihtuu pian epätoivoksi, kun hän ymmärtää, millaisia seurauksia väärillä valinnoilla voi olla hänelle ja hänen perheelleen.
Omskin kauppias on kiitetyn Moskova noir-trilogian itsenäinen jatko-osa. Se on ajankohtainen trilleri, joka sijoittuu tämän päivän Venäjälle ja Ruotsiin. Kenellä on vastuu, kun ruotsalaiset aseet päätyvät diktaattorien ja terroristien käsiin?
488 sivua, pehmeäkantinen. Gummerus 2016. Etukannessa pientä taipumaa, muuten uudenveroisessa kunnossa oleva pokkari.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 8 h 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 55 vrk 8 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
3.1. klo 13:00

Onnistuuko nouto?

3.1. klo 13:03

Kyllä jos vain ajasta sovitaan....

3.1. klo 12:16

Hei, myytkö 2€:lla?

muokattu 3.1. klo 12:54

Hei! Jospa tällä kertaa, mutta eipä nämä hinnat päätä huimaa muutenkaan. Postituskulut 2,5 euroa joka tapauksessa lisää.