Kuvaus

Carandiru on brasilialainen elokuva vuodelta 2003. Sen on ohjannut ja tuottanut Héctor Babenco, ja hän on myös käsikirjoittanut sen yhdessä Fernando Bonassin
ja Victor Navasin kanssa. Elokuva perustuu kirjaan jonka on kirjoittanut Drauzio Varella, joka oli pahamaineisen Carandirun vankilan ainoa lääkäri tositapahtumien pohjalta.


Murhaajat, raiskaajat, ryöstäjät ja narkomaanit – nämä pelätyt rikolliset olivat niitä, jotka johtivat Carandirua, Brasilian suurinta vankilaa. Vankilan eliittiä olivat rehellinen varas, joka oli myös kunnioitettu johtaja; lipevä peluri, jolla oli kaksi perhettä elätettävänään; entinen diileri, nykyinen narkkari; raaka murhamies, jolla oli Jumala puolellaan. Nämä miehet johtivat Carandirua omien sääntöjensä ja lakiensa mukaan. Heidän valtakautensa päättyisi verilöylyyn, jossa 300 poliisia valtasi laitoksen ja murhasi raa?asti 111 aseetonta vankia. Tämä on tositarina surullisesta lokakuun päivästä vuonna 1992, joka järkytti koko maailmaa. Tämä on tarina Carandirun joukkomurhasta.

OhjaajaHéctor Babenco

Käsikirjoittaja

PerustuuDráuzio Varellan kirjaan Estação Carandiru

TuottajaHéctor Babenco

SäveltäjäAndré Abujamra

KuvaajaWalter Carvalho

LeikkaajaMauro Alice

Pääosat

Kansi: Suomi

Kesto: 2 h 19 min.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 8 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 58 vrk 8 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.