Kuvaus

Hiljaisuuden voima

Otava 1989 Kovakansi 1.painos - Ei merkintöjä

”Hänen sanansa pelästyttivät minut. Hän oli oikeassa. En ollut sanonut hänelle, en edes myöntänyt itselleni, että olin ollut kahdessa paikassa yhtaikaa. En olisi uskaltanut ajatella asiaa sillä tavoin, ellei hän olisi puhunut siitä.”

Hiljaisuuden voima on Carlos Castanedan kuudes suomennettu kirja, jossa hän ja hänen opettajansa yaqui-intiaani don Juan paljastavat meille intiaanitiedon ikivanhaa ja häkellyttävän ajankohtaista viisautta. Intiaanitiedon keinoin opimme ymmärtämään paremmin ja syvemmin itseämme, kanssaihmisiämme, järkkymättömiä luonnonlakeja, sitä mitä maailmassa voi tapahtua ja tapahtuu.

Kotkan lahja

Otava 1984 Kovakansi 1.painos - Ei merkintöjä

Voimaa, joka vallitsee kaikkien elävien olentojen kohtaloa sanotaan Kotkaksi, ei siksi että se olisi kotka tai liittyisi mitenkään kotkaan, vaan koska se näkijälle näyttäytyy valtavana pikimustana kotkana, joka seisoo suorana kuin kotka seisoo, ulottuen äärettömiin korkeuksiin. Kun näkijä katsoo kotkan mustaa pimeyttä, neljä valon leimahdusta näyttää hänelle, millainen Kotka on.

Kotkan lahjassa Castaneda nousee ensi kertaa esiin don Juanin voimien ja tehtävien täysmittaisena perijänä, Naguaalina. Hän joutuu tunkeutumaan yhä syvemmälle noituuden, salatun tiedon sydämeen; hän esittää haasteen sekä mielikuvitukselle että järjelle ja horjuttaa koko uskomusjärjestelmämme perusteita.

Hakusanoja: Intiaanit intiaani shamaani kulttuuri filosofia sienet hallusinaatiot shamanismi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


32 €
Sulkeutuu 26 vrk 10 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 26 vrk 10 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.