Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kiehtova, tapahtumarikas sukutarina 1800-luvun englantilaisesta kaivoskylästä. Mukaansatempaava romaani kolmen ihmisen intohimoisten tunteiden sävyttämistä elämänvaiheista.

Seitsenvuotias Roddy Greenbank on menettänyt muistinsa nähtyään isänsä väkivaltaisen kuoleman. Parantavista yrteistä toimeentulonsa saava vanha Kate ottaa Roddyn kasvatikseen. Katen huolenpito on hellää, mutta parhaat ystävänsä Roddy saa omista ikätovereistaan, kiihkeämielisestä Hal Roystanista ja teräväkielisestä, vahvaluonteisesta Mary Ellenistä. Hal häpeää aiheettomasti rikolliseksi epäillyn isänsä takia ja on vakaasti päättänyt aikuistuttuaan puhdistaa tämän maineen. Hän haluaa kostaa.
Taiteilijaksi kehittyvän Roddyn elämän muuttaa kiivas kahakka, jossa hänen muistinsa palautuu, Näin hän saa tietää, mitä lapsuudessa todella tapahtui. Paljastukset vaikuttavat käänteentekevästi monien elämään, ja nyt saa myös Hal kauan kaipaamansa tilaisuuden...
Rohkean ja päättäväisen Maryn tunteet heikkotahtoista Roddya kohtaan syvenevät, mutta miehellä on edessään liian houkuttelevat näkymät Lontoon taitelijapiireissä. Yhden ainoan kiihkeän tuokion jälkeen Roddy jättää Mary Ellenin ja unohtaa vanhat ystävänsä – toistaiseksi. Mutta Mary Ellen ei voi unohtaa, heidän tyttärensä muistuttaa häntä rakkaudesta. Eikä tunnetta muuta edes vahvistuva suhde Haliin.

Johanna 1986, yht. 765s.. Kirjat ovat kovakantiset (kansipapereilla) ja hyväkuntoiset (kansipapereissa muutama painauma).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 14:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.