Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Emma, kotoaan karanneen englantilaisnaisen ja espanjalaisen sirkustaiteilijan tytär, on vain seitsenvuotias jäädessään orvoksi, ainoana perintönään isänsä käyttämät näytösruoskat ja synnynnäinen taito niiden mestarilliseen käsittelyyn. Emman täytyy jättää rakas sirkusseurue ja muuttaa tuntemattoman englantilaisen isoäidin luo köyhään torppaan, kovaan ja uuvuttavaan työhön.
Tumma ja temperamentikas Emma herättää heti uudessa ympäristössään ristiriitaisia tunteita ja jo lapsena hän pystyy synnyttämään miehissä niin syvää vihaa kuin palavaa rakkauttakin. Ja miehiä hänen elämässään on jo tuolloin monta. Kolme heistä rakastaa häntä syvästi: taidemaalari Ralph, pastori Henry ja talon vanhin poika Barney, kun taas Barneyn kaksoisveli Luke vihaa häntä yhtä kiihkeästi kuin nuo kolme rakastavat.
Emman voimakas espanjalainen veri ja ruoskat, joita hän ei ole hylännyt, sysäävät hänet moniin dramaattisiin tapahtumiin. Ne vaikuttavat merkittävästi kaunottareksi varttuvan tytön kohtaloon, sinetöiden sen käänteitä odottamattomalla tavalla.

Uusi Kirjakerho 1984, 288s., kovakantinen (kansipaperilla), hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 23:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.