Kuvaus

Kuvassa oleva cd-levy.

0630-14946-2
(p) (c) 1996 WEA Records

Kuntoarvioissa ja kohdekuvauksissa pyrin olemaan varsin kriittinen.
Levyjä on katseltu sopivassa valaistuksessa, jotta käytönjäljet ovat näkyneet hyvin.
Arvosanojen selitteet löytyvät halutessasi alempaa.

Levy: vähän kevyttä sormenjälkeä ja harmitonta pientä käyttönaarmua (3)

Kansipaperi: siisti joskin reunoilta varsin kolhuinen, käyttökulumaa (4)

Kotelo: naarmuinen/kulunut kuten käytetyn levyn kotelo yleensä toki enempi tai vähempi onkin, etukannessa tarrojen ohella tarroista liimajäämiä tms.

Muuta: levy on koesoitettu kokonaan ok

Aihesanoja: Coco Jamboo

Kaikki CD-levyni eri osastoilta löydät allaolevista linkeistä
Dance/tekno ym. elektroninen
Ulkomainen pop
Suomalainen rock ja pop
Ulkomainen rock
Iskelmä
Jazz/Blues
Maailmanmusiikki/kansanmusiikki
Soul/R&B/Hiphop/Rap yms.
Heavy/Metal
Punk
Klassinen
Country/Kantri
Progressiivinen rock
Lasten musiikki
Muut/kategorioimattomat/hengelliset

Tästä klikkaamalla näet kaikki levyni aakkosjärjestyksessä
Kokoelmalevyt (joissa useampi esittäjä) löytyvät edelläolevan linkin kautta K-kirjaimen kohdalta.

*****

Yleisesti CD-kohteistani

Tmi Antin Aarrelaarin myymät CD-levyt ovat käytettyjä ellei erikseen mainita. Niissä siis aina esiintyy vaihtelevasti käytön jälkiä.

Kuvat ovat aina nimenomaan myytävästä levystä (eli eivät ole katalogikuvia tms). Kaikki käytön jäljet eivät toki kuvista yleensä erotu ja etenkin mahdolliset toistopuolista otetut kuvat voivat olla lähinnä suuntaa-antavia. Kuvien ja kuvailun perusteella kunto kuitenkin toivottavasti selviää riittävän hyvin. Aina voit myös kysyä lisätietoja.

Kun levyissä on mainittu olevan naarmuisuutta, tarkoittaa se useimmiten ainakin enimmäkseen tavallista kevyenpuoleista käytössä tullutta naarmua ja joka tapauksessa toistoon tällä ei pitäisi olla mitään vaikutusta. Tietenkään en voi vaikuttaa siihen, jos joku soitin on oikutteleva eikä lue levyjä kunnolla. Normaalisti ei kuitenkaan siis syvänaarmuisia, erityisen jurmutettuja tai alla olevan kuvan mukaisiakaan (vaikka tuokin on täysin toimiva) ole ollenkaan mukana vaikka levy olisikin mainittu naarmuja saaneeksi: 

  

Mainittujen naarmujen tms. jälkien lisäksi toistoalueen ulkopuolella, erityisesti levyn keskireiän ympärillä voi olla jotain käyttökulumaa/-naarmua mitä ei ole kuntokuvailussa/-luokituksessa huomioitu.

Kaikkia levyjä ei ehditä testaamaan/koesoittamaan, mutta levyillä on toimintatakuu = jos levyssä on ongelmia, sen voi palauttaa. Heikoimmat pyritään kuitenkin jo etukäteen jättämään pois, ja omaa käyttökokemusta cd-levyistä yleisesti on 90-luvun alusta alkaen.

Huuto.net -kuntoluokitukseni (heikko-tyydyttävä-hyvä-uudenveroinen-uusi)  perustuvat kokonaisarvioon, jossa itse levyn kunto on ratkaisevin, mutta myös kansipapereiden kunto voi vaikuttaa siihen heikentävästi. Vain etupapereiden kunto yleensä mainittu/arvioitu - takapaperit ovat kotelon läpi vilkaistuna ok jos ei erikseen mainittu. Tavalliset kotelot ovat ehjiä ellei muuta mainita, mutta enempi tai vähempi käytönjälkiä omaavia eikä niiden kunnolla ole kokonaisarvioon merkitystä - erikoiskotelot, pahvikantiset kotelot tms. ovatkin sitten eri asia. Kunnoksi levykohteisiini laitan kuitenkin lähtökohtaisesti tyydyttävän. Tyydyttäväkuntoisiksi määritellyt levyni ovat siis pohjimmiltaan ihan toimivia, käytettyjä levyjä, joista kuitenkin löytyy harmittomia naarmuja ja/tai muita käytön jälkiä. Joistain varsin vähän, joistain enempi. Levyn, kansipaperin ja kotelon kunnoista kerrotaan pääpiirteittäin kohteen kuvauksessa.

Käyttämistäni kuntoluokituksista tietoa alla, näissä rajat toki hieman liukuvia, ja tarkemmat kuntokuvaukset kannattaa aina toki lukea.
Lajittelen levyt kunnon puolesta kuuteen eri kuntoluokkaan (1-6). Numero 6 ei tarkoita kuitenkaan huonointa mahdollista levyä, vaan se on ainoastaan oman luokitteluni raja - raja jonka alapuolelle mielestäni kuuluvia levyjä en kauppaa.

1 = käytetty, mutta oikeastaan liki uutta vastaava
*****
2 levy = erinomaisessa kunnossa, hyvin vähäistä pientä pikkunaarmua/käytönjälkeä tm.
2 kansipaperi = todella siisti ja hyväkuntoinen, hyvin vähäistä normaalia käytönjälkeä/pientä pidikejälkeä tm.
****
3 levy = varsin hyväkuntoinen, normaalia pikkunaarmua/käytönjälkiä tm. muttei erityisen naarmuinen, varsin tavallinen hyvä tai varsin hyvä käytetty
3 kansipaperi = tavanomaisen siisti ja normaalikuntoinen, tavallista käytönjälkeä/pidikejälkiä tm., ehkä jokunen yksittäinen mainittavampi jälki
***
4 levy = reilummin pikkunaarmua/käytönjälkiä tms., jonkin verran pitempiäkin kenties, ei ainakaan erityisellä huolella pidetty
4 kansipaperi = reilummin käytönjälkeä ja/tai useampia mainittavampia jälkiä
**/***
5 levy = hyvin runsaasti naarmuisuutta/käytönjälkeä tm, hyvin huolimattomasti pidetty
5 kansipaperi = hyvin runsaasti käytönjälkiä tm. mutta ihan käytettävissä oleva
**
6 levy = erityisen runsaasti naarmuinen/hankautumia saanut tms.
6 kansipaperi = puutteita, enempiä vaurioita tai muuta erityistä vikaa
*

*****

Toimituskulut CD-levykohteissani

* 1-4 levyä : 3,50 € kirjepostina (poislukien paksumpikoteloiset, boksit yms.)
* 5+ levyä : 5,00 € pakettina
* Muita kohteitani samalla ostaessasi yhdistelen mahdollisimman edullisesti ja enintään 7,95 €
* Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta Suomessa
* Jos samaan tilaukseen ostamissasi kohteissani on ylläolevista poikkeavia taksoja toimituskuluihin liittyen, sovelletaan niistä totta kai sitä ostajalle edullisinta vaihtoehtoa :)
* 3 kpl ohuimmissa pahvisuojissa tms. olevaa tai 2 kpl ohuessa sinkkukotelossa olevaa levyä vastaa yhtä normaalikokoista cd-levyä toimituskuluissa ja -tavoissa - kysy tarvittaessa

*****

Aarrelaarin tuotekoodi

CD338

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 €
Sulkeutuu 53 vrk 11 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 53 vrk 11 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.