Tuote on myyty käyttäjälle saya85 hintaan 16 €

Kuvaus

CHARMED The Complete Sixth Season
R2/4 DVD -kokoelma

Siskoni on noita -sarjan kuudennen kauden jaksot kuudella DVD:llä. Austraalialais. Suomitekstitys löytyy.

Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) ja Paige (Rose McGowan) ovat palanneet taikoineen... Tule mukaan nykyajan noitien maailmaan Siskoni on noita -sarjan kuudennessa tuotantokaudessa. Nämä noitatyttöset ottavat ruudun haltuun taioilla ja yliluonnollisilla tempuilla, jotka saavat sinut pidättelemään hengitystäsi!

Näiden mystisten siskosten houkutus on kiistämätön heidän syöksyessä maagisiin seikkailuihin ja äärimmäisiin taisteluihin. Tämä tuotantokausi vie heidät suoraan keskelle toimintaa, kun Valkyyreiksi naamioituneiden siskosten on pelastettava Leo upeiden taistelijaneitsyiden saarelta. Pian he kohtaavat nälkäisen hämähäkkipaholaisen, joka aikoo tehdä Piperista lounaansa. Phoebe puolestaan muuntuu vahingossa henkiolennoksi ja maagiset menosaappaat vievät Paigen ajassa taaksepäin. Nykyaika kohtaa entisaikojen magian, kun noitasiskosten on otettava osaa demonien tosi-tv-showhun, jossa voittava demoni saa siskosten voimat.

Kuudes tuotantokausi tarjoaa jakso toisensa jälkeen shokeeraavia haasteita, joista noitasiskosten on selvittävä pelastaakseen itsensä ja rakkaansa pimeiltä pahuuden voimilta. Kun tähän sekoitetaan vielä huumoria, mahtavia erikoistehosteita ja jännittäviä juonenkäänteitä, luvassa on täydellinen sekoitus yliluonnollista viihdettä!

11+

Starring: Alyssa Milano, Holly-Marie Combs, Rose McGowan

22 episodes, 929min

1.33:1 Fullscreen PAL

English Dolby Digital 5.1
 

Subtitles: Danish, Dutch, English, English HoH, Finnish, French, German, Norwegian, Spanish and Swedish

 

Hyväkuntoinen.

Australialaisjulkaisu, englanninkieliset kannet.

 

 

 

 

--

uk hollywood dvd 1 2 3 4 5 6 I II IV V VI video r0 2012 2013 3d r2 pal pictures babylon 5 s8 8th viides tuotantokausi 8. kausi TV series scifi syfy sci-fi science fiction  kuudes r4 r2 r0 region six final 6th season season tekstitetty suomeksi suomenkielinen tekstitys seitsemän suomitekstit fi txt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.2.2024 22:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.