Kuvaus

CHINATOWN Jännittävä kaupankäyntipeli, jossa kaikki on neuvoteltavissa! * lautapeli COMPETO / filosofia 2008  * TÄYDELLINEN TÄMÄKIN!

 

"Tässä todellisessa neuvottelupelien klassikossa pelaajat pyrkivät rakentamaan liikkeitä kaupunkiin kortteli kerrallaan. Liikkeet rakentuvat laatoista, joita pelaajat vaihtelevat keskenään ja asettelevat pelilaudalle.

 

New York 1960-luvulla. Uusi aalto kiinalaisia maahanmuuttajia saapuu Chinatowniin. Uuden maahanmuuttolain voimaantulo on laukaissut alueen voimakkaaseen kasvuun! Chinatown ulottuu nyt pohjoisessa Canal Streetille ja idässä Bowery Streetille. Maahanmuuttajia, ahkeria miehiä ja naisia, saapuu tuhansittain. He ostavat rakennuksia, perustavat yrityksiä ja toteuttavat amerikkalaista unelmaa!

Tässä pelissä olet yksi heistä. Sinulla on säästösi ja Iso Omena odottaa ottajaansa! Osaatko käyttää taitojasi luodaksesi suuren omaisuuden Amerikassa!" lautapelit.fi

 

10+  3-5  60  min * 


Kuvan peli * Kysy lisää, jos haluat tietää jotain (mutta hyvissä ajoin ennen huudon loppumista, kiitos!)

KUNTO: PELATTU,HYVÄ *   TÄYDELLINEN (eli KAIKKI ON MUKANA) *

 
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN (POSTIPAKETTI 8,50 EURO. YKSI TAI USEAMPI PELI/KOHDE SAMOILLA POSTITUKSILLA 9,50 - KANNATTAA HUUTAA SIIS MONTA!). RAHAT TILILLE, PELIT POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! peli seurapeli lautapeli noppapeli arpakuutio noppa keräily NYT PALJON LAUTAPELEJÄ HUUDOSSA! Katso! Myös keräilyharvinaisuuksia! Globetrotters * liikemiespeli monopoli monopoly *** PEKINGIN MYSTEERIT Kiina

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
Sulkeutuu 4 vrk 19 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 4 vrk 19 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.