Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Chinese Odyssey 2002 / Tian xia wu shuang (DVD) uusi ja muoveissa *

Ming-dynastian aikaisessa Kiinassa kahden sisarusparin sydämet kohtaavat. Mutta kohtalo heittää lukemattomia esteitä heidän onnensa tielle. Ensimmäinen pari on ylhäistä syntyperää: "...nuori keisari Zheng De (Chen Chang) ja hänen sisarensa Wushuang (Faye Wong), jotka on suljettu keisarilliseen palatsiin äitinsä tiukan valvonnan alaisuuteen. Toinen pari tulee köyhistä oloista: vaeltaja Li Yilong (Tony Leung) ja hänen siskonsa Phoenix (Wei Zhao), joka pyörittää ravintolaa Meilongissa.

Nuori keisari ja hänen sisarensa onnistuvat jättämään palatsin ja suuntaavat kohti etelää. Meilongissa he kohtaavat elämänsä rakkaudet. Wishuang on naamioitunut mieheksi ja keisari tekeytynyt tuntemattomaksi, mistä seuraa lukuisia kommelluksia ja väärinymmärryksiä. Sukupuoliroolit kääntyvät päälaelleen, luokkaerot aiheuttavat pulmia, ja identiteetit ja egot ajavat intohimon tielle.

Hongkong-komedian taituri Jeff Lau ja romanttisen elokuvan ylittämätön mestari Wong Kar Wai ovat yhdessä saaneet aikaan keitoksen, jossa piisaa vauhtia, rakkautta ja huumoria.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Jeffrey Lau

Tuotanto: Wong Kar Wai

Pääosissa: Tony Leung, Wei Zhao, Chen Chang, Faye Wong

Valmistusvuosi: 2002

Kesto: 1 h 37 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 19 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 11 vrk 19 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.