Kuvaus

Chingiz Abassov 32/90 vedos kankaalle mitat kehysten päältä korkeus n.52cm leveys n.38cm kuva-ala n.42x28,5cm

Chingiz Abassov on syntynyt Bakussa Azerbaijanissa toukokuun 3. päivänä 1963.  Jo kuusi vuotiaana hän aloitti taideopinnot lasten ja nuorten palatsissa Bakussa.   Azerbaijanin Valtion taidekoulusta hän valmistui 1978 kunniamaininta arvosanoin.   Myöhemmin hän suoritti ylemmän korkeakoulututkinnon Pietarin Mukhina taide- ja design akatemiasta, monumentaalisen taiteen osastolta, professori Oleg Kuznetzovin luokalta.

Valmistuttuaan Abassov työskenteli Bakussa Valtion taidetehtaalla tekemällä  mosaiikki- ja seinämaalauksia, samaan aikaan hän teki myös kirjagrafiikkaa.    Zingiz osallistui myös taidemaalariliiton järjestämiin nuorten taiteilijoiden näyttelyihin.  90-luvun alusta lähtien Abassov aloitti hänen kansinvälisen uransa näyttämällä laajasti töitään Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Vuodesta 1995 Abassov on asunut ja myös  työskennellyt Suomessa.  Hänen töitään on useissa yksityisissä ja julkisissa kokoelmissa ympäri maailmaa.   Kotimaansa lisäksi taiteilija työskentelee myös Yhdysvalloissa ja Azerbaijanissa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 15 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

180 € Sulkeutuu 103 vrk 15 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.