Kuvaus

Chloen See By Chloe- malliston liivi sekä kaupan päälle saman merkin bleiseri.

Liivi on edestä kuin klassinen herrainliivi, mutta selkäpuolella on jännät leikkaukset. Miehusta on raidallinen ja sellaista "tavallista" kangasta; selkämys on kuviopintaista ohutta kangasta, ei niin kiiltävää kuin miltä salaman takia kuvassa näyttää. Värit ovat musta ja ihan tumma harmaa, ja vuorikangas on valkoinen ja siinä on hennosti kimaltavia raitoja. Materiaalilapussa lukee 44% villa 33% puuvilla 11% asetaatti 10% viskoosi 2% polyamidi. Erittäin hyvässä kunnossa, ei ongelmia.

Koko on 42 (I 46 USA 10 F 42 GB 14 D 42), mutta liivi on minusta pieni malliltaan, ja kävisi paremmin kokoa 40 tai 38 käyttävälle, ja miksei kokoa 36 käyttävällekin jos sen haluaa istuvan väljemmin. Tässä mittoja: rinnanympärys n. 96 cm, vyötärö n. 84 cm, hartiat n. 34 cm, pituus niskasta helmaan n. 44 cm.

Laitan samaan pakettiin kaupan päälle myös See by Chloen bleiserin. Bleiserissä on puhvihihat, nappikinnitys, taskut, koristenapit hihansuissa ja helmassa halkio. Materiaali on villasekoitetta (79% villa 21% polyesteri), ja takissa on kaunis kuviollista kangasta oleva vuori.

Kooksi on merkitty 42 (I 46 USA 12 F 42 GB 16 D 42), mutta liivin lailla takki on pientä kokoa. Mielestäni se sopisi paremmin kokoa 40 tai 38 käyttävälle, ja saattaisipa se käydä myös kokoa 36 käyttävälle riippuen siitä, miten sen haluaa istuvan. Tarkista varmuuden vuoksi mitat: rinnanympärys n. 97 cm, vyötärö n. 83 cm, hiha n. 63 cm, hartiat n. 41 cm ja pituus niskasta helmaan n. 62 cm.

Olen ostanut takin käytettynä, ja yleisilmeeltään se on siisti, mutta kun kangasta katsoo tarkemmin, siinä näkyy kulumaa. Siellä täällä on kohtia, joista kankaan pinta on kulunut, ja kuten viimeisenä olevasta lähikuvasta näkyy, kauluksessa ja hihoissa on pienet reiät kuten myös selässä ja helmassa. Vuorikangas on ihan ehjä.

Kuva, jossa liivi on mallinuken päällä, on googlattu, muut omiani.

Minulla on myynnissä myös saman merkin nilkkurit ja Chloen päämalliston saappaat sekä vaatteita myös merkeiltä Isabel Marant, Stella McCartney, Marc Jacobs, Opening Ceremony, Vanessa Bruno, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Sonia Rykiel, Rika, Helmut Lang, T by Alexander Wang, Antipodium, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 23 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 9 vrk 23 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.