Kuvaus

Chloén mustat mokkanahkasaappaat. Saappaissa on pitkät yli polven yltävät varret joiden suuaukossa on nauhat ja solki. Päällysmateriaali on mokka, vuorin ja pohjien sileä nahka. Kannat ovat matalat, ja pohjiin olen laitattanut suutarilla kumipohjat, joten ne ovat nyt pitävämmät ja kestävämmät.

Käytetyt mutta hyvässä kunnossa, kevyttä käytön jälkeä. Ostin kengät Vestiaire Collectivesta mutta ne ovat jääneet minulta käyttämättä, joten uudet pohjat ovat ihan kävelemättömät.

Koko 39. Käytän kokoa 38 tai 39 merkistä ja mallista riippuen, ja nämä ovat minulle sopivan kokoiset. Tarkista mitat: ulkopohjan pituus n. 25,2 cm, ulkopohjan leveys n. 8 cm, varren leveys nauhoituksen alapuolelta n. 50 cm kannasta ylöspäin mitattuna n. 19,5 cm, varren leveys puolivälin tienoilta mitattuna n. 18 cm, varren korkeus n. 65 cm, ja korot ovat noin 1,5 cm korkeat.

Minulla on myynnissä kenkiä ja vaatteita myös merkeiltä Isabel Marant, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Sonia by Sonia Rykiel, Acne, Belle by Sigerson Morrison, Surface to Air, Opening Ceremony, Antipodium, Marc Jacobs, Karen Walker, Pamela Love for Topshop, Christopher Kane for Topshop, Helmut Lang, T by Alexander Wang, Carin Wester, Ancient Greek Sandals, A.P.C..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 8 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

119 € Sulkeutuu 11 vrk 8 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.